Mandat executat de polițiștii argeșeni

de | 27.06.2017 08:30 | Actualitate

mandat ZZÎn ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

 

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 140 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 33.295 de lei, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 7 de permise de conducere și a fost retras un certificat de înmatriculare.

De asemenea, polițiștii Postului de Poliție Bogați au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Topoloveni, privind pe U.C.M., de 27 de ani din comuna Bogați, condamnat la 4 ani și 4 luni de închisoare pentru infracțiuni la regimul rutier. Bărbatul a fost predat polițiștilor Serviciului Investigații Criminale și încarcerat la Penitenciarul Mioveni.

M.I.

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii