Web Analytics
scris miercuri, 08.03.2023

Mâncare la rulote, în faţa Primăriei Piteşti. O clătită, 20 lei

Piaţa Primăriei Piteşti este animată în această seară de miercuri, 8 martie, de un – să-i zicem – festival gastronomic. Trecătorii sunt invitaţi să cumpere, de la rulotele instalate încă de marţi seară, specialităţi apetisante (gen street food), la preţuri… pe măsură.

Mâncare la rulote, în faţa Primăriei Piteşti. O clătită, 20 lei

Citeşte şi: Româncele sunt cele mai sărace femei din Europa

În acorduri şi ritmuri de muzică de club, mixată de un DJ, comercianţii oferă spre vânzare clătite (cu dulceaţă de vişine, afine, căpşuni etc), la preţul de 20 de lei bucata, langoşi, de la 10 lei în sus, burgeri, mai normali sau mai… chefi, care costă între 30 şi 39 lei, sortimente de pizza, cartofi sârbeşti şi alte mâncăruri tradiţionale, feluri şi feluri, după gust şi… buzunare.

Nu ştim exact, nu am fost informaţi, dar înclinăm să credem că acest festival va dura cel puţin pînă la finele săptămânii, aşa că aveţi timp, stimaţi cititori să daţi o tură.

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Mizerabil pot spune. In afara unor mici „smecherii” producatoare de bani la bugetul primarului, scz, al „Primariei”, nu-l vad pe d-l primar sa poata organiza alte activități în piața primariei. Sunt oare piteștenii atât de nemâncați sa vina la o asemenea mizerie în centrul orașului? Dacă tot se dorește o „pomana”electorala, măcar sa iasă primarul sa vadă ce preturi și CALITATE, au produsele promovate de dansul la acest „targ”. Rușine PRIMARULUI si instituției pe care o conduce, pentru acest nefericit eveniment (dorit electoral). Sper, totusi ca d-l primar sa dețină suficienta inteligenta în campania electorala, sa nu-si depună candidatura pentru un nou mandat. Cu siguranță nu are șanse.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită