Web Analytics

Maia Morgenstern şi Aurelian Temişan, invitaţi speciali la sărbătoarea unui deceniu de activitate a firmei ”Andralex”

de | 17.01.2019 13:00 | Actualitate

Luni, 14 ianuarie, echipa ”Andralex” a celebrat 10 ani de activitate și, cu acest prilej, președinta firmei ”Andralex”, Florentina Grigoraș, a creat și un eveniment caritabil, nu doar unul festiv. În cadrul evenimentului de luni seara, invitații au donat bani pentru dotarea unei secții a Spitalului de Pediatrie din Pitești.
La evenimentul caritabil “10 ani de Andralex – Împreună pentru Argeş“ au fost prezenți și echipa de baschet BCM U Piteşti, dar şi piteşteni care susțin proiectele de suflet ”Andralex”. Li s-a adăugat ca invitat de onoare Aurelian Temișan. Publicul a avut, de asemenea, șansa să asiste la un spectacol de muzică și poezie interpretat de Maia Morgenstern și Teatrul Evreiesc de Stat. Spectacolul lor s-a bucurat de aplauze îndelungi ale celor aflați în sală. Cum nu putea lipsi un moderator, George Zafiu, DJ la Radio Europa FM, a fost ales. Au fost prezente și mai multe personalități argeșene, precum Andrei Gerea, deputat de Argeș, Simona Brătulescu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Lucrețiu Tudor, directorul Administrației Județene a Finanțelor Publice Argeș, Maria Dinu, administratorul judeţului Argeş, precum şi viceprimarul Piteştiului, Laurenţiu Zidaru. Nu au lipsit nici tortul și nici recunoștința președintei Flori Grigoraș față de toți cei care i-au fost alături timp de 10 ani.

Fonduri europene de peste 80 milioane euro aduse în Argeș

De Flori Grigoraș au auzit toți. A lucrat timp de 16 ani la Consiliul Judeţean Argeș, apoi a pornit propria afacere, care se bazează pe accesarea şi implementarea fondurilor europene. Firma sa, ”Andralex Project Company”, implementează cu succes proiecte europene în întreaga ţară, fiind una dintre cele mai performante la nivel național în acest domeniu.
În cei 10 ani de activitate, firma condusă de Flori Grigoraș a implementat peste 400 de proiecte, cu 250 milioane euro absorbiți pentru România și peste 80 de milioane euro pentru proiectele care au vizat Argeșul.
Flori Grigoraș a avut o frumoasă carieră și în televiziune, iar de-a lungul anilor a coordonat campanii umanitare pentru copii bolnavi. De acești copii a amintit cu emoție în seara evenimentului.
În cadrul proiectelor sale, a colaborat şi colaborează în continuare cu foarte multe celebrităţi, precum cele care i-au fost alături la aniversarea primilor zece ani de activitate ”Andralex”. Mulți înainte!

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole