Web Analytics
scris duminică, 07.07.2024

Mai mulți argeșeni încarcerați pentru proxenetism și trafic de persoane

Mai mulți argeșeni încarcerați pentru proxenetism și trafic de persoane

În ziua de 2 iulie, polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Hârtiești au pus în executare un Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Tribunalul Argeș privind pe un bărbat de 28 de ani, din Hârtiești.
Bărbatul a fost condamnat la 2 ani, 10 luni și 20 zile de închisoare, ca urmare a săvârșirii infracțiunii de proxenetism. Bărbatul a fost încarcerat.

În ziua de 2 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au pus în executare un Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Tribunalul Argeș, privind pe un bărbat de 35 de ani, din Boteni, condamnat la 4 ani de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de persoane. Bărbatul a fost încarcerat.

Citește și Șeful Poliției orașului Brăila, prins beat la volan după ce a fost implicat într-un accident rutier

În ziua de 3 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Argeș au pus în executare două mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, privind pe un bărbat și o femeie, ambii din Pitești.
Bărbatul a fost condamnat la 3 ani închisoare, iar femeia la 2 ani închisoare, ambii ca urmare a săvârșirii infracțiunii de proxenetism. Ambele persoane au fost încarcerate.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Dani Coman faţă cu reacţiunea…

Prin demiterea lui Dică de pe banca alb-violetă, Dani Coman a demonstrat că are sânge rece de președinte. Chiar declarația lui, din interviul...

Din ediția tipărită

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

Cu o cotă de Unirea Slobozia să bată FCSB, la pariuri, senatorul Dănuț Bica își va lua adio de la Parlament, după două mandate. A fost plasat, ca să...