Web Analytics

Magiunul de Topoloveni din nou în Dubai

de | 9.03.2017 12:57 | Economie

12 dubaiSonimpex Topoloveni a participat și anul acesta la expoziţia internaţională Gulfood în Dubai cu Magiunul de Topoloveni, primul produs românesc recunoscut de Uniunea Europeană prin certificarea Indicaţie Geografică Protejată.

Evenimentul s-a desfășurat la Dubai în perioada 26 februarie – 2 martie şi a reunit cei mai buni producători de alimente la nivel mondial şi cei mai buni furnizori de servicii ospitaliere. Participarea la Gulfood Dubai face parte din evenimentele incluse în programul de promovare pe fonduri europene „I love European Fine Foods”.
„Ne-am bucurat de sprijinul Consulatului României în Dubai prin prezența doamnei Consul General Nicoleta Teodorovici și a domnului Titus Țintean-Secretar Economic la Consulatul României în Dubai care ne-au vizitat standul. Suntem mândri că putem promova cei peste 100 de ani de tradiție gastronomică românească reprezentați de minunatul Magiun de prune Topoloveni, produs care se bucură și de recunoașterea calității oferită de Institutul Internațional pentru Gust și Calitate din Bruxelles și a Institutului Great Taste din Marea Britanie”, se arată pe site-ul oficial al companiei argeșene.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii