Magazinele din Piața Ceair, luate la control de polițiști. S-au dat amenzi

de | 26.04.2022 15:05 | Actualitate, Home

Polițiștii argeșeni împreună cu reprezentanți ai DSVSA Argeș au efectuat controale în Piața Ceair. În urma verificărilor s-au dat patru amenzi în valoare de 2.400, respectiv 200 de lei.

IPJ Argeș transmite:

Citește și:Argeșenii au făcut exces de mâncare și alcool, de Paște. Peste 400 de pacienți au ajuns la Spitalul Județean

Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești, împreună cu reprezentanții D.S.V.S.A. Argeș, au acționat, în Piața Ceair din Pitești, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, pentru combaterea actelor de comerț ilicit și respectarea normelor sanitar-veterinare.

Au fost verificați 18 producători din zona sectorului de carne, ocazie cu care  au fost aplicate două sancțiuni contravenționale, în valoate totală de 2.400 de lei, conform HG 984/2005 pentru manipularea produselor de carne cu încălcarea normelor sanitar veterinare.

 De asemenea, au fost controlați șase producători agricoli, din zona legume- fructe, fiind aplicate două sancțiuni contravenționale, în valoare de 200 de lei, întrucât nu aveau afișate etichetele pe produse, conform Legii 145/2014.”

Acest articol este despre: amenzi,magazine luate la control,piata ceair

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești
”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești

Festivalul internațional de canto pentru copii și tineret ”Good vibes” s-a desfășurat la Pitești, în perioada 20-21 mai 2022.  La această competiție, s-au înscris peste 200 de copii, din care au rămas 100 de copii, după preselecții, din România, Republica...

Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș
Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a executat lucrări aferente proiectului ”Reabilitare scări publice strada Făgăraș, zona blocurilor E1-E2, E2-E3, E3-E4 - Școala Gimnazială Alexandru Davila, municipiul Pitești, județul Argeș”....


Loading RSS Feed