Web Analytics

Maestrul extremelor, KTM EXC vine cu upgrade-uri inspirate de curse

de | 5.11.2021 12:03 | Actualitate

Dirt bike-urile din lineup-ul enduro al producătorului austriac KTM sunt capabile să pună în valoare potențialul riderilor perseverenți și vă vor propulsa direct pe pozițiile fruntașe. Misiunea de a urca pe podium pare mai ușor de atins acum, când modelele EXC de ultimă generație au fost optimizate pentru a vă oferi performanță supremă pe cele mai dure terenuri de „joacă” și în cele mai dificile competiții de profil. ATVRom Timisoara pune la dispoziția piloților pasionați de enduro riding cele mai noi motociclete KTM, alături de o gamă diversificată de echipamente moto / off road, unde veți descoperi absolut orice aveți nevoie pentru o experiență sigură, de la căști și ochelari până la bluze, pantaloni, jachete, armuri, genunchiere, protecții pentru gât și altele.

Modelele din gama KTM EXC se bazează pe o combinație deosebită de ergonomie derivată din lumea curselor și tehnologie și oferă performanță de top în clasa lor la nivelul întregii linii. Manevrabilitatea de precizie și posibilitatea ajustării suspensiilor reprezintă atuuri importante atât pentru riderii amatori, cei care la sfârșit de weekend preferă să cutreiere trasee provocatoare pentru a ieși din monotonie, cât și pentru veteranii sportului cu multe întreceri la activ.

Îmbunătățirile preluate din experiența de racing sunt axate pe dezvoltarea preciziei. Modelele KTM EXC își mențin trăsăturile care le-au adus victoria în campionate și au fost rafinate cu o serie de setări în termeni de șasiu. Vin înzestrate cu un look nou în stil factory-racing și au în dotare anvelope MAXXIS MaxxEnduro. Oferă standard cauciucuri cu specificație de curse, dezvoltate pentru a asigura confort la pilotare și performanță extremă off road fără precedent, alături de rezistență sporită. Dirt bike-urile KTM EXC și EXC-F aduc un pic de culoare prin elementele inspirate de la modelele Red Bull KTM Factory Racing, cu accente pe albastru, plus o șa albastră de inspirație de fabrică. Intențiile READY TO RACE sunt fără echivoc când aceste motociclete din familia KTM se aliniază la start.

Piloții profesioniști Red Bull KTM Factory Racing au fost implicați în dezvoltarea caroseriei și a șeii pentru modelele KTM EXC, ceea ce înseamnă că riderul beneficiază de manevrabilitate fără sacrificiul funcționalității.

Suspensia WP XPLOR stabilește standardele când vine vorba de cucerirea celui mai extrem teren imaginabil. Se centrează asupra îmbunătățirii performanței la pilotarea cu viteze înalte. Furca față și amortizorul PDS dispun de câteva simple, dar importante update-uri. Rezultatul este un setting al suspensiei mai consistent, ce permite împingerea limitelor.

Regele HARD ENDURO, KTM 300 EXC TPI în 2 timpi se află sub lumina reflectoarelor. Cel mai avansat pachet pentru enduro extrem. De la manevrabilitate ușoară până la o livrare instantă a puterii și a cuplului, oferă absolut toate atuurile necesare unui pilot pentru a se afirma în fața concurenței. KTM 350 EXC-F umple un gol în portofoliul enduro, aducând puterea unui model 450 și agilitatea specifică unui model 250. Versatilă și zveltă, cu zero compromisuri de la performanța per total, KTM 350 EXC-F promite să fie cartea norocoasă pentru cei care concurează în concursuri de profil.

Dominația motocicletelor enduro KTM în 4 timpi este de neoprit, iar modelele cele mai puternice din gamă, 500 EXC-F și 400 EXC-F fac parte din arsenalul profesioniștilor. Puterea ușor de gestionat de-a lungul întregii game de turații și accesibilitatea sunt caracteristicile principale ale lineup-ului KTM EXC-F de ultimă oră. Motoarele pe injecție în 4 timpi sunt cele mai rafinate de pe piață. Evacuările cu specific enduro și tehnologiile avansate nu lasă loc de ezitări.

ADN-ul de curse KTM EXC SIX DAYS garantează performanță absolută pentru modelele în ediție specială.

Surse foto:

https://www.ktm.com/en-ro/models/folder.html

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii