Web Analytics

Luptă continuă pentru funcţia de viceprimar la Cetăţeni

de | 12.01.2017 14:14 | Politica si Administratie

A trecut mai mult de o jumătate de an de la alegerile locale şi administraţia comunei Cetăţeni funcţionează într-un singur piston, în condiţiile în care nici la această dată nu se ştie cine deţine funcţia de viceprimar.

Două runde de alegeri au fost organizate, însă scorul strâns obţinut (de fiecare dată victoria a revenit unei alte persoane, cu câte cinci voturi faţă de cele patru obţinute de ceilalţi candidaţi) a dus rezolvarea problemei în instanţă. Ultimul ales, liberalul Mihai Ciurezu, a fost detronat tot prin votul Consiliului Local, fiind aprobată o hotărâre de anulare a actului de desemnare în funcţie, iar acesta a solicitat instanţei înlăturarea efectelor produse prin voinţa consilierilor. În cauză au intervenit alţi şase consilieri locali, doi dintre aceştia, Mugurel Minciună, de la PSD, şi Antonella Enache, de la PMP (fostă PAM), fiind şi ei candidaţi la obţinerea funcţiei de viceprimar.
Mult timp a existat o problemă cu viceprimarul şi la Albeştii de Muscel, desemnarea acestuia prin vot având loc la finele anului trecut, după ce primarul în funcţie, Cătălin Manta, şi-a pierdut mandatul după ce a pierdut procesul cu Agenţia Naţională de Integritate. Liberalul Viorel Simion conduce acum comuna în aşteptarea clarificării situaţiei (Manta a contestat şi el ordinul de demitere).
.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii