Web Analytics

Luminiţa Paul, managerul de la Ambulanţă Argeş, despre noile cazuri de îmbolnăviri:  A început izolarea pozitivilor şi carantinarea contacţilor / Haideţi să nu o luăm de la capăt!

de | 13.08.2021 12:19 | Actualitate, Politica si Administratie

Medicul Luminiţa Paul, manager al Serviciului de Ambulanţă Argeş, face un apel pe Facebook, apreciind că-şi doreşte revenirea la normalitate. ”Sunt îngrijorată din cauza apariţiei de noi cazuri de COVID-19 – 3, 4, 7 pacienţi pe zi. A început izolarea pozitivilor şi carantinarea contacţilor”, anunţă medicul, cerând tuturor ”să nu o luăm de la capăt”.

Îmi doresc să nu mai purtăm mască, vreau să zâmbim şi să ne vedem faţa, copiii noştri să înveţe fizic, toţi pacienţii să fie trataţi la timp în spitale! Nu îmi permit să vă mai recomand vaccinarea împotriva COVID-19 ! Vreau doar să vă spun că sunt îngrijorată din cauza apariţiei de noi cazuri de COVID-19 ! Şi asta numai la Ambulanţă, la testele rapide antigenice”, a scris Luminiţa Paul, pe Facebook.

Aceasta precizează  că zilnic sunt testaţi 3 – 7 pacienţi.

S-au testat pozitiv 7, 4, 3, 6 pacienţi pe zi, a început transportul acestora la spital şi s-au reluat transferurile între spitale. A început izolarea pozitivilor şi carantinarea contacţilor. Adulţi şi copii. Familii. Haideţi să facem tot ce ne stă în putinţă, fiecăruia, să nu o luăm de la capăt ! Nu vreau să-mi amintesc cum era Argeşul anul trecut, pe vremea aceasta ! Am încredere în voi şi sper că totul va fi bine”, a mai scris medicul.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Nu, nu se ia „de la capat” ; se continua programul unor dementi care dupa ce au vizionat filmul „Planeta maimutelor” , vor sa fie dumnezei / cum Gorbaciov care zicea … // cand ai butonul nuclear in mana, esti un soi de dumnezeu //.