Web Analytics
scris duminică, 20.10.2024

Ludovic Orban: Niciodată PSD nu a ieşit cu „un asemenea rebut politic cum este Ciolacu”

Preşedintele Forţa Dreptei, Ludovic Orban, candidat la Preşedinţia României, a declarat că este convins că va intra în turul al doilea şi că se va concentra să convingă cetăţenii că merită să fie susţinut. Despre contracandidatul său de la PSD, Marcel Ciolacu, Orban a spus că este ”un rebut politic”, transmite News.ro.

Ludovic Orban: Niciodată PSD nu a ieşit cu „un asemenea rebut politic cum este Ciolacu”

Citește și: Eduard Novak: Contabila de la FRC, premiată cu mai mulți bani decât David Popovici după JO

”Nu mă interesează cu cine intru în turul doi. Obiectivul meu este să conving cetăţenii români să mă susţină în turul doi. Acuma eu recunosc o realitate politică, deşi pe undeva parcă trag nădejde că poate nu se întâmplă de data asta, deşi realitatea politică a demonstrat că fostul partid comunist, indiferent cum s-a numit el, FSN, FDSN, PSDR, PSD, şi-a cam proiectat candidatul în turul doi. Dar poate nu se întâmplă de data asta”, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă susţinută la Sibiu, Ludovic Orban.

Preşedintele Forţa Dreptei s-a referit şi la liderul PSD, Marcel Ciolacu, unul ditre contracandidaţii săi la Preşedinţia României.

”E cel mai slab candidat care a existat vreodată din partea PSD, Ciolacu. Niciodată nu au ieşit cu un asemenea rebut politic cum este Ciolacu. Ar fi foarte sănătos pentru democraţia din România ca Ciolacu să nu intre în turul doi”, a subliniat Orban.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...