Web Analytics
scris marți, 25.06.2024

Ludovic Orban, despre o posibilă negociere cu PNL: „Dacă sunt dispuşi să rupă coaliţia cu PSD”

Consiliul Naţional al Partidului Forţa Dreptei a mandatat o echipă de negociere condusă de Ludovic Orban care să poarte discuţii cu formaţiunile politice de centru-dreapta, în primul rând cu PMP, dar şi cu altele, în încercarea de a împiedica continuarea unei guvernări PSD.

Ludovic Orban, despre o posibilă negociere cu PNL: „Dacă sunt dispuşi să rupă coaliţia cu PSD”

Citește și: Astăzi încep alegerile pentru un nou președinte al USR. Elena Lasconi, unul dintre candidați

Vom purta discuţii şi cu alte formaţiuni din bazinul de centru-dreapta pentru a încerca să degajăm o formulă în perspectiva alegerilor prezidenţiale şi a alegerilor parlamentare, care să ne ofere şansa unei reprezentări cât mai bune a Forţa Dreptei şi, în general, a formaţiunilor politice din bazinul de centru-dreapta, pentru a împiedica continuarea unei guvernări de către PSD”, a declarat marți, 25 iunie, Ludovic Orban.

Întrebat dacă va negocia şi cu Partidul Naţional Liberal, liderul Forţa Dreptei a afirmat: „Dacă sunt dispuşi să rupă coaliţia cu PSD. În mod evident, putem începe discuţii chiar şi cu PNL”.

Forţa Dreptei se va bate pentru ca alegerile prezidenţiale să nu fie câştigate de un candidat PSD.

În ceea ce priveşte strategia pentru alegerile prezidenţiale şi parlamentare, Forţa Dreptei este un partid liberal, un partid de centru-dreapta, un partid care continuă bătălia cu PSD şi care se va bate cu toată forţa pentru a împiedica câştigarea alegerilor prezidenţiale de către un candidat PSD. Se va bate în continuare cu toate armele legale, constituţionale şi politice pentru a asigura reuşita unui candidat democrat, unui candidat de centru-dreapta, unui candidat care să ducă România într-o direcţie corectă„, a mai spus Ludovic Orban, potrivit AGERPRES.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită