Loteria bonurilor fiscale, o nouă extragere de Sfinţii Constantin şi Elena

de | 18.05.2017 21:26 | Actualitate

loterie bonuri fiscale

Pe 21 mai, de Sfinţii Constantin şi Elena, este programată o nouă extragere la bonurilor fiscale, la care vor participa bonurile câstigătoare emise între 1 şi 30 aprilie 2017.

Fondul de premiere este de 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.
Selectia câştigătorilor va fi realizată în două etape. Duminică, 21 mai a.c., va fi organizată prima etapă, care va consta în extragerea bilelor care vor determina ziua emiterii şi valoarea bonurilor câstigătoare. Dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri câştigătoare.
Extragerea din 21 mai este publică şi va fi organizată în studioul TV al Loteriei Române, începând cu ora 18.50.
Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice (MFP), al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al C.N. „Loteria Română” (CNLR) pentru o perioadă de minim 30 de zile.
Cererile de revendicare a premiilor pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câştigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate şi o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF.

Distribuie!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii