Web Analytics

Lorena a avut o (re)cădere în alcool la balul „Ancheta”

de | 30.11.2017 12:02 | Culise

2 lorena tomaAvem tot mai multe semnale că Lorena Toma, directoarea Casei de cultură „Adriana Trandafir”, brandul feminin al Bascovului și mândria primarului Gheorghe Stancu, ar fi recidivat. Și nu cu vreun spectacol sau eveniment cultural care să rupă gura județului, ci cu… șprițul. La balul săptămânalului Ancheta, Lorena ar fi depășit din nou măsura cherchelindu-se, asta după ce în vară a fost luată cu Ambulanța și dusă la secția de Urgențe a Spitalului Județean deoarece se îmbătase criță în câteva localuri deocheate și i s-a făcut rău. O vreme, Lorena a stat cu capul la cutie, și-a desființat chiar și contul de facebook, părând că s-a cumințit.
A fost doar o iluzie fiindcă pe 17 noiembrie cum spuneam, la balul colegilor de Ancheta, și-a dat din nou în petec cu băutura. Cam după miezul nopții, Lorena, bine îmbibată cu alcool, s-a dat în spectacol. La petrecere mai rămăseseră destule persoane, îi amintim doar pe consilierii județeni Marius Nicolaescu și  Marius Pârvu, fostul director de la Ape, Adrian Moisescu, deputatul Radu Vasilică, primarul de la Budeasa, Mihai Rachieru, gazdele evenimentului și chiar primarul Gheorghe Stancu până la un punct.
Amuzant e că a doua zi primarul Stancu făcea pe detectivul,  întrebându-l pe primarul de la Budeasa cât a mai stat Lorena, cu cine a plecat în final și dacă a mai băut. Concluzia? Lorena, fată dragă, n-ai învățat nimic din prima experiență cu scandalul bahic, când ai ținut prima pagină a presei argeșene. Nici atunci n-ai avut nicio scuză, însă acum chiar ești certitudine la capitolul… trăscău. Chiar e de rău!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole