Web Analytics

Liviu Năstase, noul primar al comunei Căteasca: „Cetăţenii au avut încredere în capacitatea mea profesională şi în faptul că ceea ce promit o să şi realizez”

de | 1.10.2020 13:17 | Actualitate, Politica si Administratie

# Mulțumit de rezultatele de la Căteasca?
– Da. A fost o luptă strânsă între mine și fostul primar, Eugen Mira, de la PMP. Până la urmă s-a terminat cu victoria destul de strânsă a candidatului PSD, Florian Liviu Năstase. Adică a mea. Diferența de voturi dintre mine și candidatul PMP a fost de doar 20 de voturi. Pe locul 3 au ieșit PNL și reprezentantul acestui partid, Florin Marinescu.
# Și cum arată noul Consiliu Local de la Căteasca?
– PSD are 4 consilieri, PMP are 4 consilieri, PNL – 3 și Pro România și USR – câte unul.
# Ce așteptări ați avut de la aceste alegeri?
– A fost o campanie destul de meticuloasă, am vizitat gospodăriile de cel puțin două ori și le-am spus cetățenilor ceea ce doresc să fac. Oamenii m-au cunoscut ca fiind un cetățean al comunei care am activat și activez aici, care am mai lucrat și în administrație și au avut încredere în capacitatea mea profesională și în faptul că ceea ce promit o să și realizez. Chiar vreau din tot sufletul să realizez ceea ce am promis.
# Cum a decurs campania electorală?
– Vreau să mulțumesc și celorlalți competitori, pentru că a fost în general o campanie electorală destul de liniștită, fiecare și-a văzut de treaba lui, fiecare a încercat în modul lui să-și valorifice capacitatea intelectuală și să discute cu cetățeanul. Până la urmă s-a ales și ce au ales se vede.
# Un mesaj din calitatea de nou primar al comunei Căteasca?
– Vreau să le mulțumesc din suflet pentru că m-au ales și să spun că tot ce am promis o să facem împreună cu ei, împreună cu Consiliul Județean, împreună cu dl. Mînzînă, cu toți care pot să ne ajute, împreună cu investitorii de pe raza comunei care aduc bani la bugetul local al comunei. În prima zi când o să primesc decizia de numire, mă voi implica în tot ceea ce înseamnă problemele comunei Căteasca.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii