Web Analytics

Bogdan Ivan, pe lista PRO România la alegerile europarlamentare

de | 29.03.2019 23:29 | Actualitate

PRO România a venit în fața românilor cu cea mai bună lista de candidați pentru alegerile europarlamentare: o listă care îmbină experiența și performanțele unui comisar european – Corina Crețu, și a trei foști premieri – Victor Ponta, Mihai Tudose și Iurie Leancă, cu ambiția și entuziasmul unor tineri precum Geanina Pușcașu, Gabriela Podașcă, Ioana Petrescu, Cristian Cosmin sau Mihai Sturzu.

Pe lista PRO România la alegerile pentru Parlamentul European se află și Bogdan Ivan, liderul filialei argeșene. Împreună vor să demonstreze că noua generație de politicieni știe și este capabilă să facă o altfel de politică pentru România la cel mai înalt nivel.

”Lista PRO România pentru alegerile pentru Parlamentul European este cea mai bună listă dintre cele ale partidelor politice din țară. Sunt pe listă pe locul 20. Nu sunt pe listă pentru a ajunge în Parlamentul European, este evident. Sunt pe listă pentru că vreau să fiu în mijlocul evenimentelor premergătoare alegerilor europarlamentare, pentru a le putea transmite argeșenilor cât mai exact mesajul nostru: PRO România se diferențiază de celelalte partide prin responsabilitate și competență profesională și politică, PRO România este singura soluție pentru a opri PSD-ul să ne scoată afară din Uniunea Europeană. Îmi doresc, în prezent, să fac politică în România, ținând cont de problemele cu care țara noastră se confruntă. Cred că lupta cea mai grea se duce în țară.
Oamenii trebuie să știe că importante sunt primele locuri, în sensul că au șanse să ajungă în Parlamentul European. De la locurile 9, 10 să spunem, ordinea nu mai contează atât de mult. Așa că PRO România, după aceste poziții, are pe listă oamenii din toate zonele țării pentru că suntem o echipă, pentru că în PRO România toată lumea contează”, precizează Bogdan Ivan, liderul PRO România Argeș.

Lista PRO România este deschisă de Victor Ponta, Corina Crețu și Mihai Tudose.

„Sunt exemple de lideri care și-au pus întreaga experiență în slujba interesului public și care s-au luptat întotdeauna pentru România și pentru români. Sunt lideri care au susținut cu fapte concrete modernizarea Românie.
Sunt convins că împreună vom demonstra că PRO România este cea mai bună variantă pentru alegerile europarlamentare și pentru politica din România”, încheie Bogdan Ivan, liderul PRO România Argeș.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii