Web Analytics

Lista cu suplimentul Covid stârneşte nemulţumiri la Spitalul Municipal Câmpulung

de | 30.04.2020 13:11 | Culise

Precizările ministrului Sănătăţii, conform cărora „orice angajat care lucrează într-un spital dedicat COVID şi care a avut legătură cu o persoană infectată COVID, de la poartă până la ieşire” trebuie să beneficieze de stimulentul de 2.500 de lei acordat din fonduri europene, întreţin nemulţumirea unor salariaţi ai Spitalului Municipal Câmpulung care au constatat că lipsesc inexplicabil de pe lista trimisă la Piteşti pentru primirea suplimentului. Unele categorii de personal au fost excluse complet, iar în cazul unor secţii şi compartimente cu profil medical unii au fost incluşi, în timp ce alţii au fost omişi…
Ca la Spitalul Câmpulung, acolo unde managementul lui Nicolae Alexe a rupt gura târgului de a făcut-o franjuri. Şi încă nu am menţionat scandalul cu sporul neacordat registratorilor, un proces fiind deja pe rolul instanţei! Aşa că nu mai este de făcut precizarea referitoare la cine a creat noua situaţie, mai ales că mâinile drepte ale lui Alexe sunt extrem de agile.
Cum liderul sindical Gabriel Eana, el însuşi infectat cu Covid, se află internat la Mioveni, nimeni nu a verificat modul în care conducerea spitalului i-a ales pe beneficiarii suplimentului.
(ELECTRO-CUTARE)

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii