Web Analytics
scris miercuri, 28.08.2024

Ligia Deca anunță buget record pentru educație și formare în România

Ligia Deca anunță buget record pentru educație și formare în România

Ministrul Educaţiei, Ligia Deca, a anunţat marţi că România va putea beneficia de încă 2,2 miliarde de euro pentru educaţie şi formare profesională, din fonduri europene, prin Programul Operaţional Educaţie şi Ocupare.

„Astăzi am primit o veste excelentă: țara noastră va putea beneficia de încă 2,2 miliarde de euro pentru educație și formare profesională, din fonduri europene, prin Programul Operațional Educație și Ocupare!

Această sumă se adaugă celor 3,5 miliarde de euro din PNRR. În total, 5,7 miliarde de euro destinate acestui domeniu!

Citește și Echipa României a obţinut cinci medalii la Olimpiada Internaţională de Astronomie şi Astrofizică

Comisia Europeană ne-a anunțat că am îndeplinit și ultima condiție favorizantă, care a însemnat adoptarea unui cadru de politică strategic pentru sistemul de educație și formare, ceea ce permite efectuarea de plăți din fonduri europene aferente Programului Operațional Educație și Ocupare.

Mulțumesc colegilor de la Ministerul Muncii și Solidarității Sociale și de la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene pentru buna colaborare în vederea îndeplinirii ultimei condiții favorizante”, a transmis ministra Ligia Deca pe pagina sa de Facebook.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...