Web Analytics
scris miercuri, 16.10.2024

Liga 2 rămâne fără Viitorul Pandurii Târgu Jiu

Viitorul Pandurii Târgu Jiu devine istorie. Nu pentru rezultatele sale actuale, ci pentru că nu va mai fi, scrie liga2.ro.

Liga 2 rămâne fără Viitorul Pandurii Târgu Jiu

Clubului gorjean patronat de Nicolae Sarcină i s-a deschis procedura generală a falimentului de către Tribunalul Gorj, unde președinte este nimeni alta decât soția sa, Laura Sarcină.

Așadar, Viitorul Pandurii este în faliment și nu-și mai poate continua activitatea, nu se va prezenta sâmbătă la meciul cu Unirea Ungheni, va fi la a doua neprezentare și va fi exclusă din Liga 2, rezultatele sale din primele nouă etape desfășurate deja urmând a fi anulate, potrivit regulamentului FRF.

Clasamentul Ligii 2 va avea de suferit în urma acestei excluderi, iar în restul etapelor rămase de disputat în sezonul regular. echipa care ar fi trebuit să întâlnească Viitorul Pandurii va sta.

22 este locul ocupat în acest moment de Viitorul Pandurii Târgu Jiu în clasamentul Ligii 2, ultimul, cu 1 punct acumulat în 9 meciuri și un golaveraj dezastruos: 3-27.

Prin excluderea din Liga 2 a echipei, toate rezultatele sale din acest sezon vor fi anulate. Cel mai mult va avea de câștigat FC Bihor, singura împotriva căreia gorjenii au obținut un punct în acest sezon. Celelalte formații care deja au evoluat cu Viitorul Pandurii vor pierde nu un punct, cum s-ar întâmpla în cazul orădenilor, ci trei puncte.

Citește și: CS Mioveni și-a primit punctele înapoi

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...