Web Analytics
scris sâmbătă, 24.08.2024

Liga 2: CSM Slatina o zdrobește pe Câmpulung, scor 0-5 în deplasare

Etapa a 4-a a debutat vineri, 23 august, la Craiova, unde FCU Craiova și CSC Șelimbăr au remizat, scor 1-1. Nu mai puțin de șapte partide au  fost programate sâmbătă la Dumbrăvița, Piatra Neamț, Reghin, Afumați, Buftea, Buzău și Reșița. CSM Slatina s-a instalat provizoriu pe primul loc, după ce a spulberat-o pe Câmpulung în deplasare cu 5-0, cîte două goluri marcate de Doman și Trascu și unul de Mitran.

Liga 2: CSM Slatina o zdrobește pe Câmpulung, scor 0-5 în deplasare

Citește și: Monica Niculescu s-a calificat în finală la turneul de la Monterrey, la dublu

CSM Slatina a făcut spectacol pe terenul celor de la Câmpulung. 5 goluri au marcat oaspeții. De altfel, Slatina are cel mai bun atac, cu 12 goluri marcate și una dintre cele mai bune apărări, cu 2 goluri primite, la egalitate cu Steaua și Voluntari.

Veteranul Cătălin Doman este golgheterul echipei, dar și al Ligii 2. Ajuns la 36 de ani, fosta mare speranță piteșteană are 6 goluri marcate deja, în 4 meciuri. Au marcat Cătălin Doman 7, 13, Andrei Trașcu, 41, 59, Ionuț Mitran 74.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...