Web Analytics

Lidl negociază cu Scarlat pentru terenul de la CNCD

de | 21.01.2021 13:05 | Actualitate, Economie

Lidl intenționează să deschidă noi magazine în Pitești. Așa se face că în prezent, după ce s-a interesat de terenul de la autobaza din Prundu, grupul german a demarat o serie de negocieri cu Constantin Scarlat, administratorul CNCD, pentru cumpărarea unui teren deținut de această societate. Nu s-a ajuns încă la un numitor comun, însă nu este exclus ca înțelegerea să se perfecteze cât de curând.
Iată ce ne-a declarat Constantin Scarlat: ”Sunt în discuții cu cei de la Lidl pentru vânzarea unui teren. Deocamdată însă nu am ajuns la o înțelegere. Nu aș putea să vă spun mai multe detalii, fiindcă sunt mai multe variante în ceea ce privește suprafața și locația exactă. Când ne vom înțelege, totul va fi foarte limpede, totul va fi oficial. Nu am ajuns încă la o variantă, pentru că trebuie să fie avantajos pentru ambele părți. Să fiu și eu mulțumit și să-și facă și ei treaba”.

Citește și Din lac în puţ! Document incendiar / La Publitrans, subvenţia a crescut de peste două ori şi ceva faţă de perioada asocierii cu CNCD şi Girexim

Citește și CNCD-ul consideră că vicele Ionică nu cunoaște definiția subvenției

 

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii