Web Analytics
scris joi, 17.10.2024

Liberalii şi-au depus listele de candidaţi pentru Senat şi Camera Deputaţilor

Echipa PNL Argeș a depus luni, 14 octombrie, la Biroul Electoral Județean, lista cu peste 50.000 de semnături de susținere pentru candidații săi la alegerile parlamentare din acest an. La eveniment au fost prezenți parlamentari ai PNL, aleși județeni și locali, alături de echipa care va reprezenta județul în viitorul Parlament.

Liberalii şi-au depus listele de candidaţi pentru Senat şi Camera Deputaţilor

Candidații PNL pentru Parlament și-au reafirmat angajamentul pentru proiectele care vor contribui la dezvoltarea și modernizarea Argeșului.
Ministra justiției, Alina Gorghiu, președintă a PNL Argeș, candidat la Camera Deputaților: „De câțiva ani facem lucruri bune pentru Argeș. Am impus în bună parte dintre comunități stimulentul pentru nou-născuți, în ciuda opoziției întâmpinate. Am luptat pentru declararea Pădurii Trivale arie protejată și vrem să dăm garanții legislative în acest sens. Am sprijinit copiii din medii defavorizate, PNL Argeș implicându-se în mod direct pentru înființarea primei unități modulare școlare din România, realizată exclusiv cu resurse de la Rezervele Statului.

Am făcut eforturi pentru ca Transfăgărășanul să fie mai mult timp deschis și să se investească în modernizarea lui. Am făcut toate acestea alături de colegii mei. Am inițiat legea privind centrele gastronomice, prin care ne arătăm respectul pentru antreprenorii locali și datorită căreia, în Argeș, avem 32 de centre gastronomice la acest moment. Vom susține orice proiect de dezvoltare al comunităților locale, pentru că Parlamentul și administrația locală și județeană trebuie să bată palma pentru a aduce proiectele concrete la bun sfârșit.”
M.S.

Citește și Mihai Coteț: „Candidez pe primul loc la Senat cu dorința să fiu o voce puternică pentru Argeș”

Citește și Alina Gorghiu: “Solicit Elenei Lasconi sa ceară scuze femeilor din România”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Parc cu amintiri la Câmpulung

Asociația „Zi de Bine”, coordonată de Melania Medeleanu, în colaborare cu Primăria Câmpulung...

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...