Web Analytics

Liberalii şi-au găsit locomotiva. Rareş Bogdan, lansat cu sala plină la Piteşti

de | 25.04.2019 13:30 | Politica si Administratie

# „Nu înțeleg cum un județ binecuvântat ca Argeșul a rămas de stânga. Trebuie să schimbăm asta. Mă înscriu și în organizația de la Argeș, dacă e nevoie”, a spus, în ovațiile sălii, locomotiva PNL la europarlamentare

Lansarea candidaților PNL pentru europarlamentare, la Pitești s-a bucurat de prezența lui Rareș Bogdan, cel care și deschide lista liberală la alegerile din 26 mai. Prezența fostului ziarist a electrizat sala de la Casa Sindicatelor, plină ochi cu liberalii conduși de Adrian Miuțescu.

Rareș Bogdan: „Cum poate acest județ să se lase reprezentat de unul ca Mitralieră?”

Înainte de a poposi la Pitești, Rareș Bogdan și echipa liberală au fost la Curtea de Argeș, unde au vizitat Mănăstirea și Biserica Domnească. Mulți argeșeni din orașul Meșterului Manole l-au oprit pe candidatul liberal pe stradă, arătându-i simpatie. Apoi, Rareș a organizat o conferință de presă cu foștii colegi de breaslă, față de care s-a dovedit foarte empatic, promițându-le că se va implica mult pentru ca organizația de la Argeș să stopeze supremația PSD nu doar în Curtea de Argeș, ci în întreg județul. Când a ajuns la Pitești, candidatul PNL a fost întâmpinat de sute de liberali, ca un adevărat salvator, pe platoul din fața Casei Sindicatelor. De altfel, aceasta s-a umplut până la refuz la prezentarea candidaților PNL, pe scenă fiind prezenți, alături de candidați și liderii PNL Argeș Adrian Miuțescu și Dan Bica, și peste 20 de primari argeșeni, toți cu eșarfe galbene la gât. Incontestabil, vedeta evenimentului a fost Rareș Bogdan, despre care atât președintele Adrian Miuţescu, cât și deputatul Dan Bica au vorbit ca de o locomotivă a partidului la europarlamentare.
„Eu vreau să îi ajut pe colegii mei din Argeş. Și ar trebui ca ei să obțină un rezultat bun, date fiind rădăcinile PNL de aici. Este un județ apropiat de Bucureşti, are multe și mari investiții, are zona aia a Muscelului și Curții de Argeș, o minune, de ce să se ducă un asemenea județ binecuvântat de Dumnezeu spre stânga? În mod normal, un astfel de județ ar trebui să aibă forța Clujului. La cum arată orașele și municipiul reședință de judeţ, toate sunt tipice unor județe precum Cluj, Braşov, Timiș. Ba chiar o forță economică și turistică mai mare decât au județele respective. Nu înțeleg de ce a rămas Argeșul atât de stânga. Trebuie să schimbăm asta. Liberalii de aici trebuie să fie ajutați, să vină odată un candidat, la Primăria Pitești și Consiliul Județean, care să se potrivească cu argeșenii, să aibă un pic de voință, să nu îi fie frică de nimic, să se lupte pentru ideile sale și mai ales să îi arate cu degetul pe cei care administrează prost Argeșul. Îi rog pe colegii liberali din Argeș să mă considere de al dânșilor, frate cu ei. Mă înscriu și în organizația de Argeș, dacă e cazul și așa îi pot ajuta mai mult. Dar vreau să vă spun ceva… Nu vreau să cred că un astfel de județ poate rămâne pe imaginea Nicolescu – Drăghici. Eu vreau să cred că e altceva județul ăsta. Am fost prostiți 30 de ani de PSD în Argeș, oamenii ăștia ne-au mințit și v-au mințit. Așa ar trebui să gândească argeșenii și să se trezească la aceste alegeri”, a spus Rareș Bogdan, care nu a uitat să se întrebe retoric, la final, spre amuzamentul sălii: „Cum poate acest județ să se lase reprezentat de unul ca Mitralieră? A venit vremea să eliberăm Argeșul de PSD, să îi scăpăm pe oamenii de aici de administrația bolșevică”.

„Argeșenii trebuie să se îndrepte către o altă forță politică, iar liberalii pot face asta”

În continuare, fostul jurnalist și-a permis și câteva sugestii pentru colegii din Argeș. „Județul ăsta are un mesaj fantastic, mesajul trebuie doar puțin mai bine ales pentru că, pe de o parte, trebuie să te îndrepți către votanții clasici, însă pe de alta trebuie să mergi spre votanții de nișă, votanții dezamăgiți de PSD și care trebuie să se regăsească în altceva și care nu trebuie să se îndrepte către o altă forță politică. Iar liberalii argeșeni pot face asta.
În Curtea de Argeș și Câmpulung e simplu, iar în Pitești e și mai simplu, la cum se luptă PSD-iștii acum între ei. E mare județul ăsta, la câte comune are și câți oameni sunt dezamăgiți de administrația PSD. Am înțeles că PSD are acum 73 de primari și PNL doar 23. Păi, eu îmi doresc ca la viitoarele alegeri să aibă PSD doar 23 și noi 73. Eu vin în arenă cu toată energia mea pe care am arătat-o și cât am fost în presă. Ca să fac o glumă, nici nu știu ei, liberalii, pe cine au adus în partid. A venit vremea ca PNL să înfrângă PSD și eu mă voi bate pentru asta, fiindcă de asta am intrat în politică”, a mai promis fostul jurnalist.

Rareș Bogdan, aplaudat în picioare de toată sala

Rareș Bogdan a fost aplaudat în picioare de sală, mai ales după ce a cerut un steag din public, pe care l-a fluturat apoi, minute bune, pe scenă. A fost primit și privit ca o adevărată locomotivă a PNL la aceste alegeri, omul care va trage după el lista liberală la europarlamentare și care va stopa, împreună cu echipa PNL, dominația PSD în România.
Cristina Simion

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Idiotul asta e un oportunist de doi bani,care pt.un pumn de arginti ar sarii sa calareasca si masa’….