Web Analytics
scris luni, 14.10.2024

Liberalii argeșeni și-au depus candidaturile la BEC. Alina Gorghiu: „Avem o listă extrem de bună”

Luni, 14 octombrie, la Biroul Electoral de Circumscripție Județeană, din Piața Vasile Milea nr. 1, Pitești, a avut loc depunerea dosarelor de candidatură ale candidaților PNL Argeș la alegerile parlamentare.

Liberalii argeșeni și-au depus candidaturile la BEC. Alina Gorghiu: „Avem o listă extrem de bună”

Citește și: Alina Gorghiu și Mihai Coteț deschid listele PNL Argeș la alegerile parlamentare

Foarte mulți membri ai partidului, înbăcați în albastru, primarii liberali din Argeș și simpatizanți i-au însoțit pe candidați la BEC Argeș, iar apoi prin centrul orașului.

Avem o listă extrem de bună, rețetă sută la sută argeșeană, o listă care are oameni cu experiență, profesioniști, femei, bărbați, tineri, persoane mai în vârstă, avem avocați, antreprenori, profesori, studenți, avem tot ce ne trebuie pentru a confirma în Parlamentul României că putem să facem treabă bună pentru Argeș, pentru familiile din Argeș, pentru comunitățile argeșene.

Vă reamintesc că această echipă a PNL Argeș a reușit să strângă, pentru a putea depune aceste liste pentru Parlament, peste 50.000 de semnături. Ca atare, le mulțumesc tuturor colegilor primari, tuturor colegilor din organizație, comsilierilor județeni, municipali, din comune pentru efortul pe care l-au făcut de a ieși în comunități și de a strânge nu doar semnături, ci și opinii, păreri, probleme, pe care le vom putea rezolva ulterior” – a spus cu acest prilej Alina Gorghiu, președintă a PNL Argeș, ministră a Justiției și cea care deschide lista candidaților argeșeni la Camera Deputaților.

Au mai vorbit, în același context, Mihai Coteț, locul I pe lista pentru Senat, dar și candidații Radu-Valeriu Perianu, fost prefect, locul al II-lea pe lista de la Camera Deputaților, precum și Alin-Marian Călinescu, locul al III-lea pe aceeași listă.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...