Web Analytics

Liberalii argeșeni la depunerea candidaturii lui Iohannis. Dr. Irimia alături de Rareș Bogdan și Adrian Miuțescu

de | 20.09.2019 13:52 | Actualitate, Politica si Administratie

Conducerea județeană a PNL Argeș, respectiv președintele Adrian Miuțescu, vicepreședintele Gelu Tofan, doctorul Tiberiu Irimia dar și alți membrii de partid, s-a aflat astăzi la București, la Biroul Electoral Central, unde candidatul PNL la prezidențiale, Klaus Iohannis, și-a depus candidatura pentru un nou mandat. Iohannis a anunțat că a strâns 2.200.000 de semnături și că își dorește „ o Românie normală pentru toți cetățenii”, practic sloganul său de campanie.

Liberalii argeșeni au contribuit cu 85.124 de semnături la susținerea președintelui, din care 24.000 numai din Pitești, fiind cel mai mare număr de semnături strâns în județul nostru după 1990, după cum a anunțat Adrian Miuțescu, acesta mulțumindu-le colegilor săi care s-au implicat în acțiune.

Cei înscriși în cursa internă pentru Primăria Pitești, au strâns și ei peste 5000 de semnături. Dintre aceștia, doar doctorul piteștean Tiberiu Irimia a fost prezent la București, fiind prezentat lui Ludovic Orban, Rareș Bogdan și celorlalți lideri de la centru ca o nouă și valoroasă achiziție a liberalilor de la Argeș.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole