Web Analytics
scris miercuri, 07.08.2024

Liber pe Valea Oltului de miercuri seară! Anunțul lui Sorin Grindeanu

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, a anunţat, miercuri, 7 august, că va fi redeschisă circulaţia pe drumul naţional DN 7 – Valea Oltului din această seară, de la ora 20, cu două zile mai devreme faţă de termenul preconizat.

Liber pe Valea Oltului de miercuri seară! Anunțul lui Sorin Grindeanu

Citește și: Pitești. Un centru de taxe și impozite, mutat la Argeș Mall

Aş vrea să anunţ, am primit de dimineaţă înştiinţare din partea companiei turce, că termenul de 9 august, adică peste două zile, când trebuia să fie dată în circulaţie Valea Oltului, redeschisă pe perioada zilei, se devansează.

Lucrările s-au terminat, din această seară, de la ora 20, va fi dată în circulaţie cu două zile mai repede, aşa că ţin să mulţumesc în primul rând suportului avut de la Guvern„, a declarat ministrul Grindeanu, aflat într-o vizită de lucru pe şantierul Autostrăzii A7, lotul Buzău – Focşani.

Circulaţia pe DN 7 – Valea Oltului a fost oprită, pe 8 iulie, pe timpul zilei, între localităţile Boiţa şi Lazaret, în judeţul Sibiu, pentru defrişarea versantului din apropierea şoselei, necesară pentru viitoarea autostradă Sibiu-Piteşti.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...