Web Analytics

Lavinia loveşte din nou! L-a reclamat pe Cristi Prodănel la Poliţie pentru degradarea Fermei Florica

de | 11.06.2020 13:23 | Culise

Lavinia Năstase moare, dar nu se predă! Cel puțin în privința subiectului ”Ferma Florica”. Publicisto-fashionista liberală, care a scris că deputatul Dănuț Bica are cei mai frumoși ochi dintre politicienii argeșeni, l-a lovit în moalele conturilor pe multimilionarul în euro Cristian Prodănel. Căruia i-a făcut sesizare penală la IPJ Argeș că a lăsat în deplină și conștientă degradare, în calitate de proprietar, obiectivul de patrimoniu ”Ferma Florica”. Deși e femeie, Lavinia e mai bărbată decât mulți alți bărbați din PNL. Dovadă că potentul om de afaceri piteștean e chemat acum să dea cu subsemnatul într-un caz deja celebru de distrugere de patrimoniu care a atras atenția și premierului Orban, pe 24 mai, când acesta a venit la inaugurarea Muzeului Național Brătianu.

Prodănel s-a ”reclamat” și el la Poliția Ștefănești că niște țigani i-au distrus proprietatea

Nu-i mai puțin adevărat că și afaceristul Cristi Prodănel e un tip orientat. Ca să iasă din încercuire, a făcut și el reclamație, dar la Poliția Ștefănești, cum că niște țigani din localitate ar fi distrus și devastat Ferma Florica. Conform filmului descris de Prodănel, aceștia ar fi intrat noaptea peste o familie de îngrijitori de la fermă, care a rupt-o la fugă după ce țiganii i-au înjurat și amenințat cu bătaia, ba chiar și cu moartea. Și, uite așa, s-a ajuns la distrugerea și degradarea fermei, pe motiv că îngrijitorii tocmiți de Prodănel s-au speriat de țiganii vandali și au rupt-o la fugă.
Sezonul nou din acest episod-pilot a rulat deja la Poliția Ștefănești acum două săptămâni, după ce Prodănel a fost invitat (sau s-a autoinvitat, după unele surse) să dea cu subsemnatul în fața comandantului Sorin Ghinea, promovat între timp la județ. Însă, uriaș ghinion! Taman când Prădănel (pardon, Prodănel) ieșea relaxat de la socializarea cu comandantul Ghinea, la ușă s-a nimerit să fie, ați ghicit, și fashionista Lavinia Năstase! Care a lăsat deoparte stiloul Parker al cronichetelor având ca subiect moda și a scos sticluța cu vitriol a pamfletului verbal, pe care a deșertat-o fix în ochii și direct pe obrazul simandicosului multimilionar din comitatul Smeura. Șocat că într-o catedrală a legalității și solemnității, așa cum e recunoscută Poliția Ștefănești în lume, s-a petrecut o asemenea scenă, omul de afaceri a mai apucat doar s-o facă nebună pe Lavinia, după care s-a prelins abil, ca uleiul din tigaie, din sediul secției.
Cercetările continuă. Nu știm cu care dintre cei doi actori în libertate, dar continuă.
(ELECTRO-CUTARE)

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Bine a făcut! Bravo !!!