Web Analytics

Laurențiu Roșu are ca obiectiv pentru sezonul următor promovarea cu CS Mioveni

de | 15.11.2017 09:20 | Sport

laurentiu rosuLiber de contract după ce în vară s-a despărţit de UTA Arad, Laurenţiu Roşu este noul antrenor principal al celor de la CS Mioveni. Revenit din Spania, acolo unde este domiciliat, Laurențiu Roșu a condus deja primul antrenament al echipei CS Mioveni.

Conducerea clubului argeşean a ajuns la un acord cu fostul antrenor al UTA-ei după ce Eugen Neagoe a refuzat oferta şi a mers în Liga 1 la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. Roşu a semnat pe un an şi jumătate cu gruparea din Mioveni şi are ca obiectiv pentru sezonul următor promovarea.

Laurenţiu Roşu a condus-o ultima dată pe UTA, echipă pe care a clasat-o pe locul 3 în sezonul trecut al Ligii 2, a dus-o până la barajul de promovare, dar unde a cedat în faţa prim-divizionarei ACS Poli, ca apoi să nu i se mai prelungească înţelegerea.

Cariera de antrenor şi-a început-o în anul 2010, la FC Vaslui, unde l-a secondat pe spaniolul Juan Lopez Caro. Între 2012 şi 2014 a activat la Petrolul Ploieşti, parte din staff-urile lui Cosmin Contra şi Răzvan Lucescu, iar în sezonul 2014-2015 a fost antrenor secund al lui Costel Gâlcă la FCSB, unde a câştigat campionatul, Cupa şi Supercupa.

Roşu nu va colabora şi la Mioveni cu spaniolul Francisco Ignacio Martinez Cabrera, alături de care a lucrat la UTA sau Petrolul. În schimb va colabora cu un alt spaniol, Felipe Franco, preparator fizic (foto alături de Laurențiu Roșu).

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii