Web Analytics
scris luni, 18.09.2023

Laurențiu Reghecampf pleacă de la Universitatea Craiova

Laurențiu Reghecampf (47 de ani) pleacă de la Universitatea Craiova. Va merge în Arabia Saudită. Numit la Craiova pe 26 iulie, acesta urmează să plece după doar 7 meciuri, conform Fanatik. El va pune capăt celui de-al doilea mandat pe banca oltenilor și va merge să antreneze din nou în Arabia Saudită, unde a mai antrenat două echipe: Al Hilal și Al Ahli.

Laurențiu Reghecampf pleacă de la Universitatea Craiova

Citește și: Un fotbalist de 14 ani de la Dinamo şi-a înjunghiat un coleg cu foarfeca în căminul clubului


Sursele Gazetei Sporturilor dezvăluie că de tehnician sunt interesate două formații din Arabia Saudită. Ambele sunt gata să achite clauza de reziliere de 300.000 de euro, urmând a se stabili în scurt timp unde va merge. „Am fost luați prin surprindere de această decizie! Așteptăm să fie achitată clauza și Reghecampf va putea pleca. Nu putem ține un om legat cu lanțul dacă-și dorește să plece, și mai ales, dacă cineva achită clauza”, au declarat pentru GSP.ro surse din cadrul clubului.
Reghecampf și-a început cariera de antrenor la FC Snagov, în 2009. A mai antrenat la Gloria Bistrița, Concordia Chiajna, FCSB, Al Hilal, Litex, Al Wahda, Al Wasl, Al Ahli, Universitatea Craiova și Neftchi Baku.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...