Web Analytics
scris miercuri, 26.06.2024

Lasconi îl face KO pe deputatul Moşteanu, răcorind mulţi USR-işti

Cel mai oportunist parlamentar argeșean de dreapta, Ionuț Mosteanu, și-a găsit nașul. De fapt, nașa. Pe Elena Lasconi. În contextul alegerilor pentru șefia USR la nivel național, primărița realeasă en fanfare la Câmpulung anunță că nu-l mai vrea în echipa de conducere a partidului pe marea vedetă de carton a dreptei. Asta în contextul în care liderul de facto al USR în Argeş, pe muncă, rezultate și vizibilitate a devenit primărița din Muscel. Asta e clar pentru toata lumea!

Lasconi îl face KO pe deputatul Moşteanu, răcorind mulţi USR-işti

Privit ca o mare speranță în 2020, deputatul Moșteanu a involuat. Și încă în mod accelerat. Principala lui constantă, transformată în brand, a fost fuga de județul Arges. În ultimii 4 ani, Ionuț Moșteanu a fugit de electoratul argesean mai ceva ca bacteriile de pe capacul de toaletă din fața dezinfectantului. Bun de gură, dar tare beteag la muncă, deputatul luat în cătare de Lasconi a intrat în folclor ca atârnătorul nr 1 la București pe osânza, aia care era și mai e, a USR în Argeș. Daca nu era Elena Lasconi să spulbere PSD și PNL la Câmpulung, USR ieșea pe locul 4 în Argeș, după AUR. D’aia nici nu-l mai vrea doamna primar pe Moșteanu în conducerea USR. De fapt, nu mai vrea o căpușă care să sugă din munca organizației. Cum să reprezinte USR Argeș la București unul la fel de leneș ca Eugen Tomac și gargaragiu ca Rareș Bogdan? Cum să-ți apere interesele cineva care a reapărut în judeţ cu două, trei luni înainte de locale și s-a făcut de râs postând pe contul de Facebook marea info că va candida la Primăria… Argeș?

Iar rezultatul la alegerile pentru primar a fost că deputatul Moșteanu s-a situat la aproape 12 procente în urma liberalului Mihai Coteț. Ba putem spune, fără să exagerăm, că Mișu Coteț s-a uitat în spate cu binoclul la Ionuț Moșteanu. Fără carismă și fără să reprezinte o lumină a dreptei, măcar Coteț a demonstrat determinare în a se lupta cu PSD. Chiar dacă a luat, la rându-i, bătaie de la primarul Gentea, care a avut 5000 de voturi în fața lui. Pe când Moșteanu a stat la mica ciupeală, la pomană, așa cum stau copiii când joacă fotbal în curtea școlii. Aceleași clișee cu Pădurea Trivale – arie protejată, un fel de să fie bine ca să nu fie rău, că alte idei mai bune oricum n-avea. Aceeași retorică stearpă în a vorbi despre toate și nimic. Comparativ cu Ionuț Moșteanu, senatorul argeșean Narcis Mircescu este chiar un politician serios și dedicat care ar putea face echipă, la muncă, nu la gargară, cu Elena Lasconi. Timpul e cel mai mare adversar al lui Ionuț Moșteanu, care n-are nicun fel de anduranță la muncă sau efort. De aceea timpul nici nu mai are răbdare cu el. Așa că semnalul dat de primărița Lasconi nu e întâmplător, ci mai curând reparator. Cu Moșteanu pus între paranteze, și încă de la parlamentarele din toamnă, activul USR Argeș s-ar mobiliza mai bine și cu mai bune rezultate. Altfel ce interes ar avea un aspirator de voturi și de energii, așa cum e Elena Lasconi, să muncească pe brânci în a convinge electoratul să voteze o listă a USR în care moțul de la bască să fie tot Ionuț Moșteanu? Niciunul.

Citește și Deputatul USR Ionuţ Moşteanu a comis-o: candidează la… primăria Argeş

Citește și Elena Lasconi a câștigat, din primul tur, alegerile pentru funcția de președinte al USR, cu peste 68% din voturi

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită