Web Analytics
scris marți, 04.05.2021

Lanțul de farmacii Catena a ajuns la afaceri de peste 4,7 miliarde în 2020

Catena, cel mai mare jucător din retailul pharma, a ajuns la afaceri de peste 4,7 miliarde de lei în 2020, un an marcat de pandemia de COVID-19, men­ţinând astfel nivelul busines­s-u­lui similar cu cel din 2019, potrivit datelor oficiale.
Anul trecut, sub brandul Catena au mai intrat încă nouă unităţi, ceea ce a dus reţeaua la peste 850 de farmacii în toată țara. Planurile pentru anul 2021 urmăresc intrarea în zone noi cu achiziţii de unităţi pentru a se consolida poziția pe piaţă.

Lanțul de farmacii Catena a ajuns la afaceri de peste 4,7 miliarde în 2020

„Fiind o afacere de familie, foarte robustă din punct de vedere financiar, am reuşit să ne adaptăm rapid contextului şi realităţilor din teren. Din februarie 2020, o dată cu primele semne ale crizei sanitare în Europa, am luat decizia strategică de creştere a stocului de medicamente cu minimum o lună peste nivelul normal, ca să putem asigura continuitatea aprovizionării în cazul în care ar fi apărut întârzieri sau blocaje în logistica internaţională”, a declarat pentru ZF, Alina Marinescu, director general al Catena.

 

 

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită