Web Analytics

Lanţul de clinici Victoria s-a extins cu o unitate de elită în centrul Capitalei

de | 18.10.2017 19:18 | Economie

12 Victoria03Clinica Victoria Dent Estetic, parte a lanțului de clinici Victoria, a inaugurat în Piața Victoriei din București una dintre cele mai avangardiste centre de profil din România. Este vorba de un spațiu care, datorită dotărilor inovatoare, pare asemănător unui centru de cercetare din viitor, dar în care lucrează zeci de medici și asistente.

Clinica din București se alătură celor două deja existente în Pitești și Râmnicu Vâlcea care, în doar câțiva ani, au tratat aproape 15.000 de pacienți, generând o cifră de afaceri de 1,2 milioane de Euro, în 2016.

12 Victoria01„Dorința noastră este să oferim soluții inovatoare tuturor celor care caută tratamente stomatologice rapide, eficiente și durabile în timp, prin folosirea celor mai noi tehnologii și a unei echipe medicale extrem de specializate. În demersul nostru de a aduce pe piață o clinică stomatologică cu servicii complete, am pornit chiar de la  dorințele unor pacienți de a ști încă de la început cum va arăta efectiv rezultatul tratamentului stomatologic. De-aici și servicii auxiliare precum smile design, simulări 3D, 3D printing și scanare 3D”, a spus Sebastian Din, medic stomatolog și manager al Victoria Dent Estetic.
12 Victoria02Clinica Victoria este prezentă în Pitești din anul 2013, policlinica de aici reprezentând un sistem complet și complex care nu cuprinde doar vârful de gamă al tehnologiei din domeniul stomatologic, ci și cei mai buni profesioniști din domeniu. Personalul este  dedicat și profesionist în toate domeniile, de la receptie, asistente, tehnicieni dentari, până la medici radiologi si medici stomatologi experimentați și de înaltă calificare.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii