Web Analytics
scris joi, 10.10.2024

Lansare de carte cu 1000 de participanţi!

În zilele noastre, la o lansare de carte participă câțiva intelectuali, câțiva pensionari și, uneori, o clasă de elevi scoși de la oră de către vreo profesoară.

Lansare de carte cu 1000 de participanţi!

Din păcate, mulți scriitori locali s-au dus în Împărăția Cerurilor în ultimele decenii, care au luat parte la evenimentele editoriale, iar scriitorii de azi nu mai dau dovadă de solidaritate, de curiozitate.
Dar în istoria orașului Pitești a existat și o lansare de carte cu circa 1000 de participanți! Astfel, la librăria „Mihai Eminescu” din Pitești, în toamna anului 2003, a avut loc o lansare de carte cu cei mai mulți participanți din istoria lansărilor piteștene, veniți din proprie inițiativă!

În incinta librăriei (puțini au pătruns, au fost bodyguarzi și tot s-au spart vitrinele) a avut loc lansarea cărții ,,Trialoguri cârcotașe” a lui Mihai Găinușă. Își făcuse reclamă prin emisiunea ,,Cronica cârcotașilor” pe care o realiza la Prima Tv cu Șerban Huidu. Ce impact a mai avut și acea emisiune la începutul anilor 2000 de a adunat atâta puhoi de tineri! Poate, unii au venit nu atât să cumpere cartea, ci, ca să fim și noi cârcotași, pentru a le vedea mai de aproape pe… „bebelușe”!

Citește Scriitorul-general centenar Radu Theodoru, omagiat la Curtea de Argeş

Citește și Semnal editorial. „Filigram pe un bob de orez”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...