Web Analytics

La volan sub influența alcoolului în Pitești, Bogați și Ștefănești

de | 28.08.2018 15:23 | Actualitate

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 115 sancțiuni contravenționale în valoare totală de aproape 40.000 de lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 15 permise de conducere şi au fost retrase 8 certificate de înmatriculare.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş l-au depistat pe C.F., de 18 ani, din Craiova, judeţul Dolj, care conducea un autoturism cu numere provizorii a căror valabilitate era expirată. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 334 din Codul Penal.

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Piteşti l-au depistat pe I.M., de 21 de ani, din Piteşti, care conducea un autoturism pe bulevardul Nicolae Bălcescu, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Tânărului i-au fost recoltate două probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

În seara zilei de 27 august a.c., poliţiştii din cadrul Seţiei de Poliţie Rurală Leordeni l-au depistat pe N.C., de 33 de ani, din comuna Bogaţi, care conducea un autoturism în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Totodată, poliţiştii au stabilit că cel în cauză nu poseda permis de conducere. Bărbatului i-au fost recoltate două probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 şi 336 din Codul Penal.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Ştefăneşti l-au depistat pe C.M., de 26 de ani, din Ştefăneşti, în timp ce conducea un autoturism cu numere de înmatriculare provizorii a căror valabilitate era expirată. Totodată, bărbatul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, fapt pentru care i-au fost recoltate două probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 334 şi 336 din Codul Penal.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii