Web Analytics

La volan sub influența alcoolului în Curtea de Argeș și Albeștii de Argeș

de | 3.09.2018 13:14 | Actualitate

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 133 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 55.905 de lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 29 de permise de conducere şi au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Piteşti l-au depistat pe P.I., de 56 de ani, din Piteşti, care conducea un autoturism pe bulevardul Republicii, având dreptul de a conduce autovehicule suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Mioveni l-au depistat pe L.I., de 24 de ani, din Mioveni, care conducea un autoturism având dreptul de a conduce autovehicule suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş l-au depistat pe O.M., de 40 de ani, din Curtea de Argeş, care conducea un autoturism pe strada Valea Iaşului din localitate, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatului i-au fost recoltate două probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Albeștii de Argeș l-au depistat pe M.I., de 26 de ani, din comuna Albeştii de Argeş, care conducea un autoturism pe DN 7C, aflându-se influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatului i-au fost recoltate două probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii