„La serviciu nu suntem naşă şi fină, ci manager şi director medical”

de | 27.07.2016 14:20 | Dezvăluiri

# Noul manager de la Pediatrie, Tatiana Eftime, despre directorul medical Adina Enescu

Spitalul de Pediatrie din Pitești are o nouă conducere, după ce chirurgul Vasile Stan și-a dat demisia în luna iulie. În şedinţa Consiliului de Administraţie al spitalului, după ce s-a luat act de demisia vechii conduceri, s-au făcut propuneri pentru managerul şi directorul medical al spitalului. Pentru funcția de manager a fost propusă Tatiana Eftime, consilier juridic la Consiliul Județean Argeș, iar pentru funcția de director medical doctorița Adina Enescu, medic șef CPU și purtător de cuvânt la Pediatrie. Luni, 25 iulie, președintele CJ Argeș, dr. dan Manu a acceptat aceste propuneri, astfel că cele două au intrat în atribuții.

„Sunt în evaluări să văd exact care sunt urgențele la spital, am discutat despre acest lucru și cu fostul director”

Pentru mai multe informații am vorbit cu noua directoare interimară a spitalului, Tatiana Eftime: „Da, am preluat interimatul la Spitalul de Pediatrie. Am fost propusă de Consiliul de Administrație și numită prin dispoziția președintelui Consiliului Județean. Asigur interimatul pentru o perioadă de trei luni, cu posibilitate de prelungire până la 6 luni. Urmează să se scoată postul la concurs și să vedem ce se întâmplă. La acest moment nu știu dacă o să candidez la concurs, de abia am preluat funcția. Acum sunt preocupată să evaluez situația și să văd ce pot să fac. Sunt în evaluări, să văd exact care sunt urgențele. Sunt în discuții cu fostul director. De azi dimineață am tot evaluat spațiile din spital. Am venit cu gândul de a face ceva, să fim o echipă și să încercăm să ne facem treaba bine și să nu ni se reproșeze nimic”, a precizat Tatiana Eftime.

Tatiana Eftime: „Este adevărat că eu sunt nașa doctoriței Enescu, dar nu există niciun conflict de interese, conform legii”

Totuși, numirea interimatului la Spitalul de Pediatrie a adus și o serie de polemici legate de faptul că între Tatiana Eftime și noul director medical Adina Enescu există o legătură mai strânsă, mai exact de… nașă-fină. Acest lucru a fost confirmat și de Tatiana Eftime, care a mai adăugat că acest lucru nu generează niciun conflict de interese și că totul este legal: „Funcția de director medical este ocupată de doctorița Enescu Adina. Este adevărat că eu sunt nașa doctoriței Enescu, dar nu are nicio legătură cu funcțiile pe care le avem. Nu există niciun conflict de interese, conform legii. La serviciu suntem director medical și manager. Ne facem treaba. Întâmplarea a făcut să fim propuse amândouă. Nu văd nicio piedică, la serviciu nu suntem nașă și fină, ci ne facem treaba”, a mai adăugat Tatiana Eftime.
Alex Vlaicu

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii