Web Analytics
scris luni, 29.07.2024

La Recea se dorește să existe cea mai mare și frumoasă bază sportivă din zonă

Primarul Doru Dragu a câștigat un nou mandat la alegerile din 9 iunie datorită seriozității sale, a implicării în viața comunității, dar și a faptului că tot ceea ce a promis a și făcut! A demonstrat de multe ori că nu lasă lucrurile nerezolvate, dovadă că oricine i-a cerut ajutorul, l-a și primit. În primul mandat a rezolvat o parte din problemele urgente ale comunității, dar mai are multe proiecte în derulare și la fel de multe și pe hârtie, unele fiind gata de a fi trimise spre aprobare pentru a primi finanțare.

La Recea se dorește să existe cea mai mare și frumoasă bază sportivă din zonă

Citește și Locuitorii din Valea Nandrii (Dârmănești) vor putea circula pe un drum de o calitate superioară

În momentul de față, primarul Doru Dragu și-a propus două obiective principale pe care dorește să le realizeze cât mai repede. Vrea să facă un parc mare în care să amenajeze un loc de joacă pentru copiii din comună. Și tot pentru comunitate, își dorește ca în Recea să fie cea mai mare și frumoasă bază sportivă din zonă. Sunt lucruri necesare, de care știe că este nevoie și pentru realizarea cărora a început deja să adune informațiile și documentele necesare.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...