Web Analytics
scris vineri, 11.12.2020

La nici 3 luni de la inaugurare, Stația de metrou Eroilor 2, din nou inundată!

Stația de metrou Eroilor 2 din Capitală este din nou cu probleme. Șuroaie de apă curg din tavan. 

La nici 3 luni de la inaugurare, Stația de metrou Eroilor 2, din nou inundată!

Imaginile surprinse joi seară arată cum se scurge apa din acoperiș înainte de scara rulantă pe care se coboară în stația de metrou Eroilor 2, la capătul pasajului care face legătura dintre aceasta și Eroilor 1.

Reprezentanții Metrorex au precizat că este vorba de un deranjament tehnic, iar echipele constructorului se află la fața locului și intervin pentru remediere și izolarea zonei respective. Se fac verificări pentru a se identifica ce anume a cauzat acumularea de apă.

Nu este însă pentru prima dată când apa care curge din plafonul stației Eroilor 2, inaugurată la jumătatea lunii septembrie.

CITEȘTE ȘI…Semnal de alarmă pentru câmpulungeni! Fără apă timp de două zile din cauza unei noi avarii la conducte

Un incident asemănător a avut loc pe 1 octombrie, la două săptămâni de la inaugurarea fastuoasă. Apa a ajuns atunci până pe peron. Incidentul a fost rezolvat în 5 minute, spuneau atunci responsabilii Metrorex.

„Metrorex informează că astăzi, 01.10.2020, între orele 07:58 – 08:08, în stația de metrou Eroilor 2, din cauza unei avarii la o conductă de la nivel vestibul, s-au înregistrat ușoare acumulări de apă pe peron, spre zona centrală. Precizăm că circulaţia trenurilor s-a desfășurat în condiții normale, nefiind afectată siguranţa călătorilor. Echipele Metrorex au intervenit operativ pentru remedierea situației, zona respectivă fiind izolată.” , anunță reprezentanții Metrorex.

 

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Aventura politică a săptămânii

O vorbă din folclorul urban spune că, atunci când cineva scapă în mod miraculos dintr-o situație dificilă, înseamnă că “i-a trecut glonțul pe lângă...

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...