La Mioveni, scriem istorie în sportul argeșean și cel național!

de | 29.09.2021 16:43 | Actualitate, Home, Sport

FRH oraganizează în noua Sala a Sporturilor Mioveni, meciul de handbal internațional dintre România și Insulele Feroe!
În cadrul conferinței de presă, susținută astăzi, la Mioveni, Alexandru Dedu – președintele Federației Române de Handbal a prezentat programul activităților sportive din luna octombrie al naționalei feminine de handbal, în contextul preliminariilor Campionatul European de Handbal – EHF EUEO 2022.
Astfel, naționala de senioare se va reuni pe 2 octombrie la Mioveni, acolo unde va juca pe 6 octombrie, ora 18.30, prima partidă din Grupa a II-a, cu naționala Insulelor Feroe.
Pe 9 octombrie, lotul naționalei de handbal feminin va părăsi cantonamentul de la Mioveni, pentru a merge în Austria, unde va juca următorul meci, cu echipa gazdă.
Prețul unui bilet pentru meciul naționalei din 6 octombrie, de la Mioveni este de 20 lei. Biletele vor fi puse în vânzare de către FRH în perioada următoare.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Se închide secția ATI a Spitalului Orășenesc Mioveni
Se închide secția ATI a Spitalului Orășenesc Mioveni

În vreme ce cazurile Covid-19 cresc alarmant în România, numărul locurilor disponibile la ATI, se înjumătățesc, în Argeș. În plus, secția ATI a Spitalului Orășenesc din Mioveni urmează să se închidă peste câteva zile. Potrivit primarului Ion Georgescu, se pare că la...

UE – ajutor umanitar mondial: 1,5 miliarde EUR pentru anul 2022
UE – ajutor umanitar mondial: 1,5 miliarde EUR pentru anul 2022

Comisia Europeană a adoptat bugetul său anual inițial pentru ajutor umanitar de 1,5 miliarde EUR pentru anul 2022. Citește și: Încurcate sunt căile popii de la Crucişoara! Avem plângerea făcută la Arhiepiscopie / Popa Hari a mutat morţii din cavou fără ştirea rudelor...

Se reduce prețul la energie și la gaze
Se reduce prețul la energie și la gaze

Premierul Nicolae Ciucă a anunțat că Guvernul va lua o serie de măsuri pentru facturi prin OUG. El a declarat că la consumatori se va percepe un preț de 0,68 bani/kw oră la factura de curent electric. "Am reuşit să ajungem la un acord astfel încât la energie plafonul...