Web Analytics
scris joi, 04.07.2024

La FC Argeș Basketball a venit și rândul unei despărțiri oficiale de marcă

După ce a fost activă la capitolul nou-veniților în prima lună a perioadei de transferuri, pentru FC Argeș Basketball a venit și rândul unei despărțiri oficiale de marcă. Formația viola își pierde cel mai valoros jucător din ultimele sezoane, după o aventură de patru ani în Trivale.

La FC Argeș Basketball a venit și rândul unei despărțiri oficiale de marcă

Nikola Jevtovic a ajuns la Pitești în sezonul 2020-2021, după ce anterior mai evoluase în România pentru Steaua CSM EximBank București, în stagiunea 2016-2017. Alături de vulturi, el a câștigat o medalie de bronz în Liga Națională și s-a calificat în alte două finale mici, pierdute cu CSM Oradea și CSO Voluntari.

Citește și Bogdan Vişan, antrenor la Centrul de copii şi juniori de la FC Argeş: „Sunt şanse foarte mari să jucăm cu toate grupele la elită. Sperăm să rezolvăm problema fetelor”

Pivotul sârb în vârstă de 34 de ani a jucat în 34 de meciuri de campionat în ediția trecută și a încheiat anul cu medii de 15 puncte, 7.8 recuperări, 1.8 pase decisive și un capac, pentru +18.1 la eficiență. De-a lungul carierei sale, Jevtovic a mai jucat pentru Sloboda Uzice, SPD Radnicki, Metalac, Igokea, Atomeromu SE, Stal Ostrow, SKS Starograd Gdanski.

Până la momentul de față, argeșenii au confirmat păstrarea lui Nebojsa Vidic pe banca tehnică, iar din lot fac parte Vlad Nistor, Bogdan Țîbîrnă, Kyndahl Hill, Tudor Fometescu și Nicolas Vanel. Vulturii vor juca în noul sezon al FIBA Europe Cup.

Sursa: www.baschet.ro

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Dar,în loc ce puneti?ca nu prea va grăbiți cu transferurile?e reala treaba ca un jucător de la U Cluj va veni la Pitești?(Stipe)

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

A ieșit cu mașina în decor

Noaptea trecută, pompierii de la Detașamentul Pitești au intervenit cu două echipaje în cazul unui...

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită