Web Analytics
scris joi, 30.05.2024

La Curtea de Argeş sunt în curs de asfaltare 6,4 kilometri de străzi

La Curtea de Argeș se lucrează în ritm susținut la reabilitarea a 6,4 kilometri de străzi, prin programul Anghel Saligny. „Noi am lucrat tot timpul, anul trecut am asfaltat strada Eroilor, am finalizat un pod, am asfaltat Bulevardul Basarabilor, etc. În ultimii patru ani am lucrat aproape continuu la infrastructura rutieră și la cea de apă”, spune primarul municipiului Curtea de Argeș, Constantin Panțurescu.

La Curtea de Argeş sunt în curs de asfaltare 6,4 kilometri de străzi

Contractul de finanțare pentru „Reabilitare străzi: Albești, Cuza Vodă, Râmnicu Vâlcea, în municipiul Curtea de Argeș, județul Argeș”, a fost semnat anul trecut la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA). Cele trei artere sunt dintre cel mai lungi și mai circulate din oraș.
Licitația pentru reabilitarea acestor străzi a fost câștigată de asocierea CDM COMASTRAD – G&M ROAD BUILDING ENGINEERING.

Lucrările au început în primăvară și au avansat rapid.
Pe strada Cuza Vodă constructorii au schimbat bordurile și au asfaltat deja o parte a carosabilului, și au început lucrările și pe strada Albești. De menționat faptul că pe această din urmă stradă au fost montate și semafoare, la intersecția străzilor Albești, Valea Danului și Vasile Lupu. Aici aveau loc des accidente, iar cetățenii au solicitat semaforizarea intersecției. În zilele următoare și strada Râmnicu Vâlcea va intra în reabilitare.
Trotuarele de pe strada Râmnicu Vâlcea vor fi refăcute printr-un proiect cu fonduri europene, iar cele de pe străzile Cuza Vodă și Albești vor fi reabilitate de Serviciul Public de Gospodărie Comunală prin programul de lucrări pe acest an.
De asemenea, au fost amenajate și două sensuri giratorii pe prima dintre străzile reabilitate prin Programul Anghel Saligny.

Material publicat de către Asociaţia Jurnal de Muscel, la comanda Partidului Social Democrat, Organizaţia Argeş, cod unic Mandatar Financiar 21240002

Citește și Ion Mînzînă: „Constantin Panţurescu are vocaţia de a construi”

Citește și CURTEA DE ARGEȘ. A fost aprobată aderarea municipiului la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) Monte Făgăraș Bîlea-Capra

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...