Web Analytics
scris joi, 20.07.2023

La Câmpulung, proiectul pentru acordarea stimulentului nou născuților a fost adoptat

Comunicat de presă, PNL Argeș transmite: 

La Câmpulung, proiectul pentru acordarea stimulentului nou născuților a fost adoptat

Prin implicarea consilierilor locali liberali și prin fermitatea cu care au susținut proiectul de hotărâre în vederea acordării stimulentului pentru nou născuți, acesta a fost adoptat. Proiectul privind acordarea unui stimulent financiar, după data de 1 iulie 2023, în cuantum de 1500 de lei, la Câmpulung, a primit 9 voturi “pentru”, 6 “abțineri” și un vot “împotrivă”.


Citește și Baschetul românesc revine la Pitești! De unde pot fi luate biletele

Cu toate că, imediat după vot, conducerea Primăriei Câmpulung l-a declarat respins, necunoscând temeinic legile administrației publice, Instituția Prefecutului a transmis că proiectul a fost adoptat cu respectarea prevederilor legale în materie. Prefectura a și emis un punct de vedere către autoritatea locală.

Primăria Câmpulung a înaintat către Prefectură Hotărârea de Consiliu Local, cu punctele sale de vedere. Credem că cei care conduc Primăria Câmpulung au înțeles că proiectul a fost adoptat, în ciuda opoziției pe care au făcut-o imediat după vot. Pe această cale, cerem conducerii Primăriei să respecte Hotărârea Cosiliului Local, să respecte legea și să pună în aplicare proiectul care a fost votat de majoritatea consilierilor prezenți.

România are nevoie de politici publice bune. PNL Argeș susține familia și luptă pentru aplicarea unui program coerent de creștere a natalității, în condițiile în care previziunile legate de situația demografică din țara noastră sunt îngrijorătoare.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...