Web Analytics
scris joi, 25.07.2024

Klaus Iohannis, prezent la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris

Klaus Iohannis urmează să participe vineri, 26 iulie, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris, potrivit agendei sale publice, afișată pe site-ul Președinției.

Klaus Iohannis, prezent la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris

Joi, 25 iulie, șeful statului va participa la inaugurarea Casei României, un eveniment organizat de Ambasada României la Paris, care va avea loc începând cu ora 14:00.

Citeşte şi: Femeie atacată de câini la Găeşti. Poliţia a amendat Primăria

Mai mult, Administrația Prezidențială a anunțat joi, 24 iulie, că președintele Iohannis urmează să participe la recepția oferită de președintele Franței, Emmanuel Macron, la Palatul Elysee. Întâlnirea va avea loc vineri la ora 17:30.

Totodată, după recepția oferită de Emmanuel Macron, președintele României va participa la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris, care va avea loc în Place du Trocadero.

Șeful de stat a primit, cu o săptămână în urmă, la Palatul Cotroceni, echipa olimpică a României care va merge la Jocurile Olimpice de la Paris. Șeful de stat le-a înmânat sportivilor drapelul României, care va fi purtat de canotorii Ionela și Marius Cozmiuc.

Jocurile Olimpice de la Paris vor avea loc în perioada 26 iulie – 10 august 2024, unde timp de două săptămâni, vor participa la evenimente cei mai mari sportivi din lume. 107 sportivi români fac parte din delegația pentru Paris, cu 3 mai mulți ca la Tokyo, iar aceștia vor concura în 18 sporturi.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită