Web Analytics

Klaus Iohannis a testat noul Dacia Duster. Ce părere a avut președintele

de | 18.09.2021 19:04 | Actualitate

Președintele Klaus Iohannis a testat noul model de Dacia Duster. Șeful statului a condus noul model de vehicul și apoi a făcut câteva declarații despre varianta facelift produsă la Mioveni.
Ce a spus președintele după ce a testat noul model de Duster

Klaus Johannis a trecut la volanul noului model Dacia Duster. El a spus că experiența a fost pe măsura așteptărilor.

Am urcat astăzi la volanul noului Duster, o mașină produsă în România și deja celebră în Europa. Chiar și în condițiile pandemiei, am apreciat modul în care în industrie, și în economie în general, firmele s-au pregătit și s-au adaptat corespunzător pentru continuarea activităților economice în condiții de siguranță.

Știu că v-a fost greu tuturor, sunt aici reprezentanți ai mai multor firme din România, însă mă bucur că, împreună, am reușit să trecem peste ce a fost mai greu, în principal datorită vaccinării, care a atenuat în mare măsură criza.

Totuși, unele probleme ale lanțului de aprovizionare, și nu mă refer aici doar la situația componentelor electronice, și-au pus amprenta deja pe prima jumătate a acestui an. Dacă luăm doar exemplul Daciei Duster, vânzarea a aproape 2 milioane de mașini în ultimii 12 ani reflectă cu certitudine menținerea unei poziții privilegiate în rândul preferințelor clienților, a declarat președintele României.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii