Web Analytics

Karatiştii de la CS Dacia Mioveni 2012 au câştigat cinci medalii la Campionatul Mondial

de | 4.05.2017 17:37 | Sport

17 karateCinci karatişti de la CS Dacia Mioveni 2012 au participat în perioada 28-30 aprilie la Campionatul Mondial de Karate Shotokan WSF, care a avut loc în Verna – Bulgaria. Sportivii Ştefan Stanciu, David Dumitra, Cătălin Georgescu, Antonio Elisei şi Laurenţiu Catrinescu,  însoţiţi de antrenorul lor, sensei Sebastian Ene, au concurat la proba de kumite (luptă) la categoriile de vârstă 10-11 ani, 12-13 ani şi 14-15 ani.
După prima zi de competiție în cadrul Campionatului Mondial de Karate Shotokan WSF, la secțiunea kumite pe echipe, România a obținut locul I, având în componență doi sportivi de la CS Dacia Mioveni 2012, pe David Dumitra și Antonio Elisei. În prima zi a mondialelor sportivii din Mioveni au urcat pe podiumul mondial, în mod repetat. Tot David Dumitra a câștigat la individual locul 2 la kumite shobu ippon și locul 3 la kata pe echipe, iar Ștefan Stanciu a ocupat locul 3 la shobu ippon individual. Și în cea de-a doua zi de competiție, reprezentanții CS Dacia Mioveni 2012 au urcat pe podium. Sportivul Georgescu Cătălin a mai adus două medalii de bronz obținute la proba kumite individual si kumite echipe cadeți.
Așadar, după două zile de întrecere, karatiștii de la CS Dacia Mioveni 2012 au câștigat pentru lotul național, o medalie de argint și patru de bronz.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii