Web Analytics

Jurnalul de Argeș, la mega-evenimentul BRAT dedicat industriei media din România

de | 28.09.2018 14:53 | Actualitate

 

Jurnalul de Argeș, publicație auditată BRAT, a participat, joi seara, la aniversarea a 20 de ani de existență a Biroului Român de Audit Transmedia și lansarea noii identități vizuale a asociației, una care menține caracteristicile de seriozitate și încredere, dar aduce un aer dinamic, modern, în acord cu evoluția industriei media din ultimii ani.

Evenimentul, desfășurat în cadrul FACE KUSIN – București, a fost un prilej pentru BRAT de a-i evidenția și a le mulțumi celor care au contribuit în mod excepțional la dezvoltarea BRAT în ultimii 20 de ani.

„Sărbătorim împreună 20 de ani de existență BRAT, printr-un eveniment de amploare, dedicat industriei de media din România. Meritul acestei aniversări vă aparține în totalitate, ați susținut principiile asociației de transparență, independență, corectitudine și profesionalism timp de 20 de ani!”, a declarat Arina Ureche, director general BRAT.

BRAT este o organizație non-profit a industriei de media și publicitate, ce are ca membri edituri de presă scrisă și online, agenții, regii și clienți de publicitate, difuzori de presă, companii ce dețin stații radio, companii de outdoor și nu numai.

Obiectivul său este acela de sprijinire a industriei de media și publicitate prin stabilirea unor metode și standarde comune privind modul de măsurare al indicatorilor de performanță ai produselor media.

BRAT pune la dispoziția pieței de media și publicitate indicatorii de performată obținuți în urma auditului și studiilor realizate.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii