Web Analytics
scris duminică, 13.10.2024

Jurnaliștii ciprioți: „Ne-au curățat”

Presa din Cipru a avut o reacție dură după înfrângerea favoriților, care au pierdut cu 0-3 în fața României. Ciprioții au rămas cu 3 puncte, obținute cu Lituania, în prima etapă, scor 1-0. Apoi, au încasat 7 goluri în două meciuri, 4 de la Kosovo și 3 de la „tricolorii” lui Mircea Lucescu.

Jurnaliștii ciprioți: „Ne-au curățat”

La Larnaca, România a obținut cea de-a treia victorie consecutivă în Liga Națiunilor. Dacă „tricolorii” noștri sunt pe val, în Cipru este dezastru, potrivit presei cipriote, care a făcut praf naționala lui Sofroni Avgousti.

Pe o arenă plină, echipa națională a fost făcută KO. Selecționer nou, imagine din trecut. La prima apariție sub conducerea lui Sofroni Avgousti, Cipru a reluat totul de unde a rămas în ultimul meci cu Timur Ketsbaia (n.r. – vechiul selecționer).

În ciuda schimbării formației tactice și a dispunerii mai raționale a jucătorilor, naționala nu a reușit să pară competitivă în fața echipei lui Mircea Lucescu. Vizitatorii au preluat controlul după primele cinci minute și ne-au curățat cu trei goluri în 20 de minute”, au titrat ciprioții de la sporttime.com.cy.

Citește și: România a câștigat duelul cu Cipru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...