Web Analytics
scris sâmbătă, 05.10.2024

Județul Argeș nu are niciun fotbalist în echipa lunii septembrie

Noul sezon de Liga 2, ediția 2024-2025, primul care are în componență 22 de participante grupate într-o serie, aduce încă o premieră.

Județul Argeș nu are niciun fotbalist în echipa lunii septembrie

Organizatorul competiției, Federația Română de Fotbal, a decis să adune date și, din lună în lună, să ofere o echipă ideală a campionatului, cel mai bun prim 11 de jucători și antrenorul momentului.

Pe modelul primei ligi, unde Liga Profesionistă de Fotbal (LPF), organizatoarea competiției, determină la finalul fiecărei etape echipa ideală și antrenorul momentului, Federația Română de Fotbal a decis să facă ceva asemănător pentru campionatul Ligii 2. Nu va determina cel mai bun 11 și antrenorul momentului după fiecare etapă, așa cum procedează LPF în cazul SuperLigii, ci o va face la sfârșitul fiecărei luni, perioadă în care se pot disputa mai multe etape.

Luna septembrie s-a încheiat, iar Federația Română de Fotbal a publicat pe 2 octombrie echipa ideală din Liga 2.

Este a doua astfel de nominalizare a organizatoarei campionatului, după cea pentru luna august, în care au fost prinse primele patru etape ale noului sezon. Și în determinarea celui mai bun 11 pentru luna septembrie s-a ținut cont de evoluția celor 22 de cluburi pe durata a patru etape, 5, 6, 7 și 8.

Echipa lunii septembrie din Liga 2 conține trei jucători de la CS Afumați, câte doi de la FK Miercurea Ciuc și Metaloglobus și câte unul de la Steaua, Corvinul, CSM Slatina și Ceahlăul. În plus, CS Afumați dă antrenorul lunii, pe Vasile Neagu.

Din păcate, niciun jucător argeșean nu se regăsește în echipa lunii septembrie.

În Liga 2 evoluează trei echipe din județ, FC Argeș, CS Mioveni și Muscelul Câmpulung. Nu trebuie să surprindă pe nimeni faptul că Argeșul nu are jucători în echipa lunii, din moment ce grupările argeșene au avut în campionat o serie de rezultate contradictorii.

Citește și: Violetul Yanis Pîrvu, convocat la echipa națională Under 18 a României

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Dani Coman faţă cu reacţiunea…

Prin demiterea lui Dică de pe banca alb-violetă, Dani Coman a demonstrat că are sânge rece de președinte. Chiar declarația lui, din interviul...

Din ediția tipărită

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

Cu o cotă de Unirea Slobozia să bată FCSB, la pariuri, senatorul Dănuț Bica își va lua adio de la Parlament, după două mandate. A fost plasat, ca să...