Web Analytics

Judecătorul Andreea Prunaru, vicepreşedinte al Tribunalului Argeş până în 2022

de | 6.02.2020 13:15 | Actualitate

Din luna ianuarie, judecătorul Andreea Prunaru a fost numită vicepreședinte al Tribunalului Argeș, mandatul său urmând a avea o perioadă de trei ani. Anterior, din iulie până în decembrie 2019, Andreea Prunaru deținuse cu delegație funcția de vicepreședinte al Tribunalului Argeș.
Unul dintre cei mai apreciați judecători din Argeș, Andreea Prunaru a mai fost vicepreședinte al Tribunalului Argeș în perioada 2010-2014.
Absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității București în 1997, Andreea Prunaru este judecător de 22 de ani. Între 1998 și 2004 a fost judecător la Judecătoria Pitești, iar din 2004 este judecător la Tribunalul Argeș.
Andreea Prunaru are o vastă experiență în proiecte naționale și internaționale, în trecut fiind membră în Comisia Europeană pentru Eficiența Justiției (CEPEJ) și Reţeaua Judiciară Română în materie civilă.

N.red. – În numărul precedent din Jurnalul de Argeș, în pagina 5, la articolul ”Dosarul «Consultanța 2». Primarul de la Micești contestă durata excesivă a cercetării DNA”, a fost inserată în mod eronat fotografia doamnei judecător Andreea Prunaru la un paragraf în care se făcea referire la Simona Constantinescu, procuror-șef al DNA Pitești. Facem cuvenita rectificare, cu scuzele de rigoare.

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii