Web Analytics

Joi va avea loc ședința ordinară a Consiliului Local Pitești

de | 26.01.2022 08:55 | Actualitate, Politica si Administratie

Joi, 27 ianuarie, de la ora 15:00, va avea loc ședința ordinară a Consiliului Local al Municipiului Pitești.

Proiectele de pe Ordinea de zi sunt următoarele:


1.Proiect de hotărâre inițiat de primar pentru modificarea HCL nr.270/27.08.2020 privind aprobarea organigramei și a statului de funcții ale Poliției Locale a Municipiului Pitești, cu modificările și completările ulterioare.

2. Proiect de hotărâre inițiat de primar pentru modificarea HCL nr.526/21.12.2021 privind aprobarea organigramei și a statului de funcții ale aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Pitești.

3. Proiect de hotărâre inițiat de primar pentru modificarea H.C.L. nr. 401/14.12.2020 privind desemnarea membrilor comisiei pentru îndeplinirea procedurii necesare în cazul hotărârilor luate prin vot secret, cu modificările și completările ulterioare.

4. Proiect de hotărâre inițiat de primar referitor la modificarea HCL nr.493/2017 privind zonarea cimitirului „Sf. Gheorghe” Pitești și aprobarea unor tarife, cu modificările și completările ulterioare.

5. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu elaborat în vederea realizării investiției „Construire clădire cu locuințe colective și spații comerciale, împrejmuire teren și organizare de șantier” pe terenul situat în intravilanul municipiului Pitești, bulevardul Republicii nr.234.

6. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind prelungirea aplicabilității HCL nr.352/30.09.2021.

Citește și: SEMNIFICAȚIA ZILEI: 26 ianuarie – Ziua Internațională a Vămilor

7. Proiect de hotărâre inițiat de primar pentru modificarea și completarea anexei la HCL nr.382/30.09.2021 privind numirea reprezentanților consiliului local în comisiile de evaluare și asigurare a calității educației ale unităților de învățământ preuniversitar de stat cu personalitate juridică, din municipiul Pitești.

8. Proiect de hotărâre inițiat de primar pentru modificarea și completarea anexei la HCL nr.381/30.09.2021 privind numirea reprezentanților consiliului local în consiliile de administrație ale unităților de învățământ preuniversitar de stat cu personalitate juridică, din municipiul Pitești.

9. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea organigramei și a statului de funcții ale Filarmonicii Pitești.

10. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Planului anual de acțiune privind serviciile sociale administrate și finanțate din bugetul Consiliului Local al Municipiului Pitești pentru anul 2022.

11. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind actualizarea valorii de inventar a bunului de domeniu public al Municipiului Pitești ca urmare a finalizării lucrărilor aferente obiectivului de investiții „Lucrări de conformare securitate la incendiu pentru Primăria Muncipiului Pitești”.

Citește și: Consolidarea coordonării călătoriilor în condiții de siguranță în UE

12. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind actualizarea inventarului bunurilor de domeniu public al Municipiului Pitești ca urmare a finalizării lucrărilor aferente obiectivului de investiții „Combatere eroziune canal de scurgere Pârâu Turcești – Strada Dimitrie Butculescu”.

13. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind Rețeaua școlară a unităților de învățământ preuniversitar, de stat și particular, din municipiul Pitești, pentru anul școlar 2022 – 2023.

14. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Raportului pe trimestrul IV 2021 privind stadiul realizării măsurilor din Planul de Calitate a Aerului pentru indicatorul PM10 în aglomerarea Pitești, perioada 2020 – 2024.

15. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind declararea unor lucrări de utilitate publică. (str. Costache Negri)

16. Proiect de hotărâre inițiat de primar pentru completarea HCL nr.389/19.10.2021 privind aprobareaprețurilor locale la serviciile publice de alimentare cu energie termică, practicate de către Termo Calor Confort SA pe raza administrativ-teritorială a Municipiului Pitești, cu modificările și completările ulterioare.

17. Proiect de hotărâre inițiat de primar pentru completarea HCL nr.390/19.10.2021 privind aprobarea prețului local al energiei termice facturate populației din municipiul Pitești.

18. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind modificarea HCL nr.87/25.03.2021, referitoare la aprobarea organigramei și a statului de funcții ale Direcției de Asistență Socială a Municipiului Pitești, cu modificările și completările ulterioare.

19. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind rectificarea unor erori materiale cuprinse în anexa nr.2 la HCL nr.419/28.10.2021 referitoare la scoaterea din funcțiune în vederea valorificării și, după caz, casării unor bunuri care aparțin domeniului privat al Municipiului Pitești concesionate Societății Salpitflor Green SA.

Citește și: România începe negocierea pentru aderarea la OECD

20. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind preluarea la domeniul public al municipiului Pitești a unui teren în suprafață de 114 mp, situat în intravilanul municipiului Pitești, str. George Coșbuc nr.45.

21. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea dezmembrării unui imobil- teren, situat în municipiul Pitești, str. Obor nr.3, înscris în cartea funciară nr.101402.

22. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind îndreptarea unei erori materiale cuprinse în HCL nr.488/21.12.2021.

23. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea dezmembrării în două loturi a unui imobil situat în str. Costache Negri, înscris în cartea funciară nr.104076/Pitești.

24. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind actualizarea valorii de inventar a bunului de domeniu public al Municipiului Pitești ca urmare a finalizării lucrărilor aferente obiectivului de investiții „Modernizare bloc locuințe sociale Coremi”.

25. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind actualizarea valorii de inventar a bunului de domeniu public al Municipiului Pitești ca urmare a finalizării lucrărilor aferente obiectivului de investiții „Modernizare bloc locuințe sociale Coremi” – etapa a II-a.

26. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind participarea municipiului Pitești la proiectul „Digitalizarea serviciilor publice pentru cetățeni și mediul de afaceri din Municipiul Pitești”.

27. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind însușirea raportului de evaluare pentru achiziționarea unui teren situat în intravilanul municipiului Pitești, strada Izvorului nr.19.

28. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind conferirea Diplomei de fidelitate.

29. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind conferirea Diplomei de fidelitate – nunta de diamant.

30. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea vânzării unui apartament din fondul locativ de stat către actualii chiriași.

31. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind revocarea unor mandate acordate prin hotărâre a consiliului local.

Citește și: Problemele persistă! A încetat greva de la nivelul Societății de Transport București

32. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind acordarea unui mandat reprezentantului Municipiului Pitești în Adunarea Generală a Acționarilor a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Argeș.

33. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind acordarea unui mandat reprezentanților Municipiului Pitești în Adunarea Generală a Acționarilor a Societății Salubritate 2000 SA.

34. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind acordarea unui mandat reprezentantului Municipiului Pitești în Adunarea Generală a Acționarilor a Societății Publitrans 2000 SA.

35. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind acordarea unui mandat reprezentantului Municipiului Pitești în Adunarea Generală a Acționarilor a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Termoserv Argeș.

36. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind acordarea unui mandat reprezentanților Municipiului Pitești în Adunarea Generală a Acționarilor a Societății Salpitflor Green SA.

37. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind trecerea din domeniul public al Municipiului Pitești în domeniul privat al acestuia a mijlocului fix-construcție bază sportivă de tip C1 (tribună), Al. Anghel Saligny nr.1A, în vederea dezafectării acesteia.

38. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Documentației Tehnice pentru Autorizarea Lucrărilor de Desființare aferente obiectivului de investiții „Desființare tribună Al. Anghel Saligny nr.1A”.

Citește și: Exclusiv. Fiica edilului din Beleţi-Negreşti vorbeşte în premieră despre incendierea primăriei şi arestarea tatălui ei

39. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind neexercitarea dreptului de preemțiune pentru achiziționarea imobilului situat în Pitești, str. Sf. Vineri nr.49, județul Argeș.

40. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind însușirea rapoartelor de evaluare pentru achiziționarea unor terenuri situate în intravilanul municipiului Pitești, str. Obor nr.3.

41. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind unele măsuri pentru utilizarea temporară a sălii „Simfonia” din incinta Centrului Multifuncțional aflat în administrarea Filarmonicii Pitești, pentru anul 2022.

42. Raport privind acordarea serviciilor de asistență și utilizarea subvenției în anul 2021 de către Asociația Națională pentru Copii și Adulți cu Autism din România filiala Argeș.

43. Raport privind acordarea serviciilor de asistență și utilizarea subvenției în anul 2021 de către Asociația Handicapaților Neuromotor – Filiala Argeș – Club Oblio.

44. Raport privind acordarea serviciilor de asistență socială și utilizarea subvenției în anul 2021 de către Asociația de Sprijin a Copiilor Handicapați Fizic România – Centrul de Socializare „Nova”.

45. Raport de evaluare a implementării Legii nr.544/2001 în anul 2021.

46. Raport privind transparența decizională în anul 2021.

47. Raport privind achiziționarea unui imobil-teren situat în intravilanul municipiului Pitești, strada Izvorului.

48. Punct de vedere referitor la plângerea prealabilă formulată de Partidul Alianța Liberalilor și Democraților-Organizația Județeană Argeș.

49. Diverse.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii