Web Analytics
scris sâmbătă, 27.07.2024

Jocurile Olimpice: Echipajul românesc de patru vâsle feminin merge în recalificări

Canotoarele echipajului de patru vâsle feminin, alcătuit din Patricia Cireş, Alexandra Ungureanu, Emanuela Ciotău și Andrada Moroşanu a încheiat prezența românească a canotajului în prima zi de la Jocurile Olimpice de la Paris. Româncele nu s-au calificat direct în finală și merg în calificări.

Jocurile Olimpice: Echipajul românesc de patru vâsle feminin merge în recalificări

Patricia Cireş, Alexandra Ungureanu, Emanuela Ciotău și Andrada Moroşanu au evoluat în prima serie a calificărilor și au terminat cursa pe locul 4, cu timpul de 6 minute, 24 de secunde și 74 de sutimi. Ele vor evolua în recalificări pentru un loc în finală, doar primele două clasate din serii obținând calificarea directă.

Citește și: Jocurile Olimpice. Mihai Chiruță s-a calificat în sferturi la canotaj

Anterior, sâmbătă, echipajul român alcătuit din Florin Enache și Andrei Cornea s-a calificat în semifinala A/B a probei de dublu vâsle masculin, câștigând seria. Primul canotor calificat sâmbătă dimineață, în sferturile de finală, a fost Mihai Chiruță, care a terminat primul, fără să forțeze, în seria a a doua, cu timpul de 6 minute, 51 de secunde și 51 de sutimi.

De asemenea, canotoarele Simona Radiş și Ancuţa Bodnar s-au calificat sâmbătă, fără emoții, în semifinala probei de dublu vâsle feminin de la Jocurile Olimpice de la Paris 2024, câștigând seria a treia de calificare, în proba în care dețin titlul de campioane olimpice.

Echipajul de patru vâsle masculin (M4x), format din Leontin Nuțescu, Andrei Lungu, Florin Bogdan Horodișteanu și Ioan Prundeanu, a obținut locul 5 în serii la Jocurile Olimpice de la Paris și va evolua în recalificări, relatează Mediafax.

Citește și: Jocurile Olimpice. Nadia Comăneci a purtat flacăra olimpică alături de Nadal, Serena Williams și Carl Lewis

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită